ΕΠΣ Θράκης: Αποσύρεται από το κύπελλο η ΠΑΕ Ποντίων λόγω… γάμου

Την απόφαση να μην κατεβάσουν ομάδα στο κύπελλο και να υποστούν τις όποιες συνέπειες (αποκλεισμό, μηδενισμό και ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα) έλαβε η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων.

Ως αιτία προβάλλεται η απόφαση της ΕΠΣ Θράκης να ορίσει το νοκ άουτ παιχνίδι της πρώτης φάσης με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για το απόγευμα του Σαββάτου, αν και είχε ζητήσει να οριστεί σε άλλη ημερομηνία με το αιτιολογικό ότι παντρεύεται ο Βασίλης Λάτας, ένας από τους παίκτες της ομάδας.

Από την ΠΑΕ Ποντίων δήλωσαν ότι δεν μπορούν να αφήσουν τον γάμο και να πάνε για… μπάλα και για τον λόγο αυτό ζήτησαν αλλαγή ημερομηνίας. Ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος γιατί δεν συμφώνησε στην αλλαγή η αντίπαλος ομάδα του Ν. Σιδηροχωρίου, όπως τουλάχιστον καταγγέλλει η ΠΑΕ Ποντίων.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η απόφαση αυτή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου είχε να κάνει με το γεγονός ότι πέρυσι οι δυο ομάδες βρέθηκαν στα… μαχαίρια, μετά την ένσταση που έκανε η ΠΑΕ Ποντίων για αντικανονική συμμετοχή παικτών μεγαλύτερης ηλικίας στο μεταξύ τους παιχνίδι στο παιδικό πρωτάθλημα, που είχε ως αποτέλεσμα να μηδενιστεί το παιδικό τμήμα και να αφαιρεθεί βαθμός και από την ανδρική ομάδα.

Ωστόσο όλα αυτά είναι φήμες και εκτιμήσεις, αφού δεν υπάρχει από την πλευρά του Νέου Σιδηροχωρίου κάποια επίσημη τοποθέτηση για το θέμα. Η ουσία είναι ότι η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θα προκριθεί με 3-0 άνευ αγώνος επί της ΠΑΕ Ποντίων, η οποία με ειρωνικό τρόπο της εύχεται καλή συνέχεια στην διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ποντίων:

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ..ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΔΟΞΑ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-9-15 ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΛΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ..Η ΕΠΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ….ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΩΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ…..ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΘΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ……ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ –ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΧΓΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ…………ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΕΙΣ….ΤΟ Δ,Σ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ..