ΕΠΣ Έβρου: Αναβολή ολίγων ημερών για τρεις αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου

Τρεις αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου δεν θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αν και τότε έχουν προγραμματιστεί όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Καταρχήν, η αναμέτρηση του Πυρσού Σιδηρού με την Ασπίδα Βρυσούλας αναβλήθηκε λόγω μη αδειοδότησης του γηπέδου της γηπεδούχου ομάδας και θα γίνει όταν ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες, το πιο πιθανό μια εβδομάδα μετά τις εκλογές.

Την εβδομάδα μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί και το παιχνίδι του ΑΟ Τυχερού με τον Ατρόμητο Άβαντα.

Τέλος, κατά μία εβδομάδα μεταφέρεται και η αναμέτρηση του ΑΟ Αγνάντιας (που ουσιαστικά αφορά την Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης) με τον Α.Ο. Κορνοφωλιάς. Βάσει απόφασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, παραμονή των εκλογών, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει υπουργική απόφαση για αναβολή όλων των αγώνων εκείνο το διάστημα.

Όλα τα άλλα παιχνίδια της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο, τόσο στον βόρειο όσο και στον νότιο όμιλο…