Ξεκινά (επιτέλους!) προετοιμασία η Κ15 του Πανθρακικού με παρόντες πατέρα και γιο Στοΐνοβιτς

Έπειτα από την οριστική απόφαση για την κανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος Κ15 της Super League και κανονική συμμετοχή της ΠΑΕ Πανθρακικός σε αυτό, το συγκεκριμένα τμήμα των υποδομών της ομάδας της Κομοτηνής ξεκινά από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου την προετοιμασία του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μεσούνης, υπό τις οδηγίες του προπονητή Ζόραν Στοΐνοβιτς, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως έγινε γνωστόν, οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με το ρόστερ της Κ15.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός, “σε αυτό θα συμμετέχει σίγουρα ο Αθανάσιος Στοΐνοβιτς, καθώς, παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων για την απόκτησή του, η απόφαση της διοίκησης και του Ζόραν Στοΐνοβιτς είναι να παραμείνει κανονικά στην «οικογένεια» του Πανθρακικού και να συνεχίσει στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας την ποδοσφαιρική του εξέλιξη, αφού πιστεύουμε ιδιαίτερα στις δυνατότητες και το ταλέντο του”.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αναφέρει και το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα, ο “Νάσης”, όπως είναι γνωστός ο Θανάσης Στοΐνοβιτς, προπονούνταν το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ με την οποία μάλιστα έλαβε μέρος και σε διεθνές τουρνουά στην Ρωσία, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από την πλευρά του Ολυμπιακού για να τον εντάξει στο δυναμικό του.