Όσα έγιναν στον φιλικό αγώνα της Ξάνθης με τον Αγροτικό Αστέρα στα Πηγάδια

Από ένα τέρμα ανα ημίχρονο πέτυχε η Ξάνθη στη φιλική νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα στα Πηγάδια με ευκαιρία την διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει των αγώνων της εθνικής Ελλάδος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που δεν εχουν πάρει πολύ χρόνο μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδό της, αντιμετωπίζοντας τον ενισχυμένο Αγροτικό Αστέρα, ομάδα που φέτος αγωνίζεται στην Football League.

Η Ξάνθη επικράτησε με σκορ 2-0 επί της ομάδας του Παναγιώτη Διλμπέρη έχοντας για σκόρερ τους Νιέτο (18′) και Λισγάρα (70′) έχοντας και δύο δοκάρια με τον Έλτον στο 35′ και μετά από κόντρα σε σουτ του Ερέα στο 73′.

Οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης το πρωινό του Σαββάτου.

Από την άλλη για τους «πράσινους» της δυτικής Θεσσαλονίκης ήταν ένα χρήσιμο τεστ λίγες μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Καλλιθέα στον Εύοσμο, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Γκαραβέλης (65′ Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης, Ζαραδούκας (61′ Χατζητερζόγλου), Λισγάρας, Φάρκας, Έλτον (61′ Ορφανίδης), Τόμιτς, Ερέα, Νιέτο (61′ Κρίστοφερ), Ντιμιτρόφ (46′ Τριάδης) Ράνος.

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Γιακουμής, Αμαραντίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης Γ., Γιάντσης, Γέσιτς, Κουτσοσπύρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βοσνιάδης, Καραμπάς, Καραντασιάδης, Παλάσκας, Αγαπητός, Σαμουηλίδης, Βελλίνης, Έππας, Θεοδωρίδης Κ., Τοπούζης, Καθάριος και Καραλής.