Φιλική ματσάρα στον Ζυγό με έξι γκολ και πολύ… σουβλάκι μεταξύ Ηρακλή και Δόξα Προσκυνητών(+photos)

Και συνεχίζω για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται!

«Χορταστικό» παιχνίδι απ’ όλες τις απόψεις στο γήπεδο του Ζυγού μεταξύ των περσινών Κυπελλούχων των ΕΠΣ Ξάνθης Ηρακλή Ζυγού και ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών, με έξι γκολ και νίκη της Δόξας με 2-4, αλλά και πολύ σουβλάκι μια και οι άνθρωποι του Ηρακλή φρόντισαν να φιλοξενήσουν με υποδειγματικό τρόπο τους αντιπάλους τους.

Παιχνίδι γιορτή διοργάνωσαν οι άνθρωποι του Ηρακλή Ζυγού που στην πρόβα τζενεράλε του συλλόγου για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης το ερχόμενο Σάββατο, υποδέχτηκαν την περσινή νταμπλούχο της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών, σε ένα παιχνίδι «ρεβάνς» αυτού που είχε διεξαχθεί στους Προσκυνητές για το Κύπελλο Ερασιτεχνών οπού ο Ζυγός είχε επικρατήσει με 2-1. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Δόξα να ανοίγει το σκορ στο 19’ με τον Βάσκο, για να ισοφαρίσει με την λήξη του πρώτου μέρους ο Κωφίδης μετά από ασίστ του Κιολείδη.

Στην επανάληψη και μέχρι το 70’ παρά τις αρκετές αλλαγές το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τον Ζυγό να σκοράρει στο 63’ με μακρινό σουτ του Πανέρη για να έρθει η απάντηση άμεσα από τους φιλοξενούμενους στο 64’ με τον Βασιλακάκη. Ο Βασιλακάκης στο 78’ έδωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το προβάδισμα στην ομάδα του με τον Τρίμμη στο 89’ να διαμορφώνει το τελικό 2-4. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Μαγγίνας με βοηθούς τους Γκοντόλια και Βασίλα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι ιθύνοντες του Ηρακλή Ζυγού έκαναν το τραπέζι στην ομάδα των Προσκυνητών με την ψησταριά να έχει πάρει «φωτιά» και τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να φεύγουν χορτάτοι και από καλό ποδόσφαιρο αλλά και από τα γευστικά σουβλάκια. Μάλιστα οι διοικούντες της Δόξας κάλεσαν την ομάδα του Ζυγού να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό όταν θα υπάρχει κενό στο αγωνιστικό πρόγραμμα των δύο ομάδων ώστε να ανταποδώσουν την εξαιρετική φιλοξενία της ομάδας του Ηρακλή Ζυγού, που για ακόμη μια φορά έδειξε γιατί θεωρείται από τις ομάδες πρότυπα για την φιλοξενία και την συμπεριφορά της.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Κελέσης, Τασουλής, Τσαβδαρίδης, Προδρομίτης, Ευθυμιάδης, Κιολείδης, Αρσενίου, Κωφίδης, Χασιώτης, Βαρσάμης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γότσης, Τσακιράκης, Τζέμ, Λυμπεράκης, Πανέρης, Μπουναρτζής, Μπαργκάν

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(Γ. Κλειτσιώτης): Βλαδιμιρίδης, Ραμαντάνης, Ζουμπιάδης, Μαδούρας, Ζάνταλης, Γεμεντζής, Τρίχας, Κουδέρης, Βάσκος, Μυστρίδης, Βιόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Βεληβασάκης, Κυριακόπουλος, Σταμάτης, Ντράτση, Λαμπίρης, Κλής, Πάλη, Βασιλακάκης, Τρίμμης.