ΕΠΣ Ξάνθης: Φιλική τεσσάρα για τον Άρη Αβάτου που συνεχίζει το πάρε-δώσε!

Μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου ανεβάζει ρυθμούς εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στα δύο τελευταία φιλικά του. Ενώ παράλληλα η ομάδα του Αβάτου απέκτησε τον Ανδρέα Σαμαρά και τον Κύπριο αμυντικό Μάριο Σάββα ενώ παραχώρησε στην Κεσσάνη Ερασμίου τους Ελμασίδη και Οζάι.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αβάτου κέρδισε μέσα στις Πηγές Καβάλας τον τοπικό Άρη με 3-0 χάρις τα τέρματα των Κωνσταντίνου Κουτσομιχάλη, Τζοσκούν Κιοσέ και Γιώργο Τσιλιγγίρη, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα κέρδισε με 4-0 επι της Δόξας Μυρωδάτου με σκόρερ τους Γιάννη Βασιλειάδη, Τζοσκούν Κιοσέ, Κοσμά Γκέκα και Άντονι Γκεοργκίεφ. Ενώ το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα δοθεί την Κυριακή στα Μάγγανα απέναντι στον Αετό Τοξοτών.

Στα μεταγραφικά η ομάδα του Αβάτου προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, αποκτώντας από την Ακαδημία της Skoda Ξάνθη τον γιό του προπονητή της ομάδας Ανδρέα Σαμαρά αλλά και τον Κύπριο αμυντικό Μάριο Σάββα μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφή του Νίκου Πελτεκίδη που παρέμεινε στην Μάνδρα. Πέρα από τις μεταγραφές όμως είχαμε και δύο αποχωρήσεις με το Άβατο να παραχωρεί στην ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου τον Χαλήλ Ιμπράμ Οζάι αλλά και τον Γιώργο Ελμασίδη που παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού.