Δέκα διαρκείας του Εθνικού αγόρασε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου, η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε τον δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη, ο οποίος όχι απλά την υποδέχθηκε το γραφείο του, αλλά αγόρασε και δέκα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η νέα διοίκηση του Τ.Α.Α., εξέφρασε τις σκέψεις της για την νέα μορφή που πρέπει να αποκτήσουν οι σχέσεις της ομάδας με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, υποστηρίζοντας ότι ο Εθνικός είναι διαχρονικά ένα από τα πιο ιστορικά κομμάτια της πόλης.

Κατέθεσε επίσης την βούληση της “για πλήρη συνεργασία με τον Δήμο, σε ότι αφορά την προώθηση της πόλης στον Αθλητικό, τον Τουριστικό και όποιον άλλο τομέα θεωρήσει η δημοτική αρχή ότι μπορεί η ομάδα της πόλης, να συνδράμει”.

Κατόπιν αυτών ο Δήμαρχος, εξέφρασε την άποψη ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μπορεί να συνεργαστεί άψογα σε πολλά θέματα με την νέα διοίκηση, αφού και οι δύο πλευρές αποσκοπούν στο κοινό όφελος, την ανάπτυξη και την προβολή της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, ο δήμαρχος (προς έκπληξη των μελών του Δ.Σ. του ΤΑΑ Εθνικός), έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ομάδας ακόμα και με την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο, εάν αυτό ζητηθεί.

Στην ωριαία συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα, όπως το όνειρο των ανθρώπων του β’όλεϊ του Εθνικού για ένα σύγχρονο γήπεδο ή αλλιώς το «σπίτι του Βόλεϊ», και η συμμετοχή του Εθνικού στις εκδηλώσεις αδελφοποίησης της πόλης με την πόλη της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας.