Μια προσθήκη και τέσσερις αποχωρήσεις από την Ροδόπη ’87!

Σε ρυθμούς πρώτης προπόνησης κινούνται άπαντες στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κομοτηνής, καθώς την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα «βάσανα» για τις παίκτριες της Βίκης Περιβολοπούλου.

Εν όψει της έναρξης των προπονήσεων της ομάδας η Ροδόπη ’87 προχώρησε στην ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφή του συλλόγου, την διεθνή με την Εθνική Νεανίδων της Κύπρου Στέφανη Σωκράτους, που είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ στην ανακοίνωση αφήνεται να εννοηθεί πως το προσεχές διάστημα θα αποκτηθούν ακόμη 2-3 κορίτσια που πέρασαν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Ροδόπης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Παράλληλα η ομάδα της Κομοτηνής μετά την παραχώρηση τεσσάρων πρώην παικτριών της στο νεοσύστατο σωματείο του ΑΟ Θράκης Αλεξανδρούπολης (Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), ανακοίνωσε την αποχώρηση τεσσάρων κοριτσιών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στην Κομοτηνή και αποχώρησαν για τις πόλεις τους, με της Παρμαξή, Μανέτα, Φλώρου και Γκίνη να αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση της Ροδόπης ’87 αναφέρει:

«Την ομάδα στη φετινή της αγωνιστική προσπάθεια στη Β’ Εθνική θα ενισχύσει η Στέφανη Σωκράτους (διεθνής με την ομάδα της Κύπρου – Νεανίδες) που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. (στη φώτο μια εκ των αρχηγών της Ροδόπης 87 Γιώτα Λαζαρίδου καλωσορίζει τη Στέφανη στην ομάδα…).
Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προστεθούν στην ομάδα 2-3 ακόμη παίκτριες που έρχονται στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για σπουδές.
Η οικογένεια της «Ροδόπης ‘87» θέλει επίσης να ευχαριστήσει, για την προσφορά τους, τις παίκτριες που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και έφυγαν από την Κομοτηνή για τα μέρη τους (Παρμαξή, Μανέτα, Φλώρου και Γκίνη).»