Οι 17 Θρακιώτες διαιτητές και βοηθοί σε Γ’ και Δ’ Κατηγορία! Ποιοί «κόπηκαν» και ποιοί θα έχουν δεύτερη ευκαιρία!!!

Μετά τις ανακοινώσεις για τους πίνακες Super και Football League, ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και οι πίνακες Γ’ και Δ’ Κατηγορίας, με την Θράκη να έχει και σε αυτές τις κατηγορίες έντονη παρουσία. Ιδιαίτερα κερδισμένη εμφανίζεται η ΕΠΣ Θράκης που θα έχει 8 εκπροσώπους, ενώ ακολουθεί ο Έβρος με 6 εκπροσώπους, ενώ η Ξάνθη θα έχει μόλις 3.

Και σε αυτές τις λίστες δεν λείπουν οι εκπλήξεις, ενώ με ιδιαίτερο αναμένεται η επανεξέταση των διαιτητικών και βοηθών που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσαν να δώσουν αγωνιστικά τεστ και θα επανεξεταστούν στις 9 Σεπτεμβρίου, όπως ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Γιάννης Τοπούζης (διαιτητής Α’ Κατηγορίας πέρσι, αλλά κομμένος στις εξετάσεις) ο Εβρίτης Γιώργος Κυριαζίδης (διαιτητής Β’ Κατηγορία πέρσι) και οι Ξανθιώτες Τάσος Χατζημωυσιάδης (βοηθός Β’ Κατηγορίας πέρσι) και η Ξένια Χαραλαμπίδου, που δίνει εξετάσεις για την Γ’ κατηγορία.

Μετά το πέρας των εξετάσεων, από τις οποίες ελπίζουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα για όλους τους διαιτητές της Θράκης, αναμένεται με ενδιαφέρον το που θα τους τοποθετήσει η ΚΕΔ, δηλαδή αν οι Κυριαζίδης και Χατζημωυσιάδης θα είναι και φέτος στην Β’ η θα «υποβιβαστούν» στην Γ’ κατηγορία, αλλά και τι θα συμβεί τελικά με τον Τοπούζη, που όλα δείχνουν πως μάλλον σταματά την διαιτησία.

Πάμε όμως να δούμε ποιοι είναι οι 17 επιτυχόντες Θρακιώτες που κατάφεραν να βρίσκονται στους πίνακες διαιτησίας των Εθνικών Κατηγοριών.

Στην Γ’ κατηγορία την φετινή χρονιά η Θράκη θα εκπροσωπείσαι από έξι διαιτητές των Ενώσεων της, τους Γιάννη Δρακίδη, Χρήστο Κακουλίδη και Ενγκίν Κιγητζή από την ΕΠΣ Θράκης (Ροδόπης δηλαδ’η), τους Βασίλη Σιμίδη και Σάββα Σιδηρόπουλο της ΕΠΣ Έβρου και τον Γιώργο Κουναλάκη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Όσον αφορά τους βοηθούς διαιτητές συνολικά στους πίνακες βρίσκονται επτά επόπτες από την Θράκη: τους Μάριο Γκιόση, Κωνσταντίνο Καρακασίδη, Αργύρη Σαμουρκασίδη και Χρήστιο Τζιώτζιο από την ΕΠΣ Θράκης, τους Παναγιώτη Καραΐσκο και Παναγιώτη Τερζοπουλό από την ΕΠΣ Έβρου και το νέο στην κατηγορία Δημήτρη Κηλικιώτη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος όσον αφορά των πίνακα των διαιτητών της Δ’ κατηγορίας, που ως γνωστόν σφυρίζουν κατά βάση παιχνίδια των τμημάτων υποδομής, η Θράκη θα εκπροσωπείται συνολικά από τέσσερις διαιτητές: τους Ευστράτιο-Χυσοβαλάντη Στρατούδη και Παναγιώτη Τσοπουλίδη της ΕΠΣ Έβρου, τον Γιώργο Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Θράκης και τον Μιχάλη Ελευθεράκη της Ξάνθης.

Εδώ να σημειώσουμε πως συνολικά από τους 35 Θρακιώτες διαιτητές και βοηθούς που εξετάστηκαν για την παρουσία τους στους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών ποδοσφαίρου, συνολικά 24 κατάφεραν όχι μόνο να περάσουν τις εξετάσεις αλλά να βρίσκονται και στους πίνακες. Από τους εναπομείναντες 11, όπως σας προαναφέραμε και παραπάνω, θα κληθούν να δώσουν αγωνιστικά τεστ οι τρεις που λόγω τραυματισμών δεν κατάφεραν να δώσουν την προκαθορισμένη ημερομηνία, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει οριστικά και τι θα γίνει με τον Τοπούζη.

Οι εφτά διαιτητές που δεν κατάφεραν να πιάσουν τις επιδόσεις που θέλει η ΚΕΔ για να μπουν στους πίνακες είναι οι Ανεστίδης, Βασίλας, Γκαϊτατζής και Μαγγίνας της ΕΠΣ Ξάνθης, οι Κίτσιος και Τονίδης της ΕΠΣ Έβρου και η Ευγενίδου της ΕΠΣ Θράκης

Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές της Γ’ Κατηγορίας με ένα κλίκ ΕΔΩ και οι βοηθοί διαιτητές Γ’ κατηγορίας με ένα  κλίκ ΕΔΩ. Μπορείτε να δείτε και τον πίνακα με τους διαιτητές Δ’ κατηγορίας με έναν κλίκ ΕΔΩ.