Αποχώρηση έκπληξη από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη!

Μετά από συνεργασία τεσσάρων χρόνων Skoda Ξάνθη και Γιάννης Αλεξιάδης έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, με τον μέχρι πρότινος προπονητη της Κ11 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ να αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Ο Αλεξιάδης που πέρσι οδήγησε το τμήμα Τζούνιορ της Skoda στην κατάκτηση του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης (Θυμηθείτε ΕΔΩ), μετά από συνάντηση που είχε με τους υπευθύνους του συλλόγου συμφώνησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά από 4 επιτυχημένα και γεμάτα επιτυχίες χρόνια. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε το ThrakiSportS με τον Γιάννης Αλεξιάδη ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των Κ11 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ μας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για αυτά τα 4 υπέροχα χρόνια που έζησε με την Skoda, τονίζοντας παράλληλα πως οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το αναπάντεχο είναι η αλήθεια διαζύγιο ήταν προσωπικοί.

Πλέον ο Αλεξιάδης είναι σε αναζήτηση του νέου ποδοσφαιρικού προορισμού του, ενώ η Skoda σε αναζήτηση νέου τεχνικού για το τμήμα Κ11, το οποίο θα αναλάβει προσωρινά ο γυμναστής του τμήματος Κυριάκος Παπαδόπουλος.