Έπαιξε τουρνουά με ΠΑΟΚ, αλλά διεκδικεί και ο Ολυμπιακός τον ταλαντούχο γιο του Ζόραν Στοΐνοβιτς

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Θανάση Στοΐνοβιτς, γιου του προπονητή της Κ15 του Πανθρακικού και πρώην παίκτη της ομάδας Ζόραν, φέρονται να έχουν δείξει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Ο μόλις 12 ετών “Νάσης” (έχει γεννηθεί το 2003) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Ειδικοί εκτιμούν ότι μαζί με τον Γιάννη Κωσταντελια από τον Βόλο, οι δύο καλύτερες παίκτες στην Ελλάδα σε αυτήν την ηλικία.

Οι προτάσεις έχουν φτάσει τόσο στην οικογένεια όσο και στην ΠΑΕ Πανθρακικός, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ζόραν Στοΐνοβιτς στην “Πατρίδα”. Ωστόσο ο υπερήφανος μπαμπάς δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να φύγει ο μικρός από την Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ζόραν “είναι λίγο προβληματισμένος για την μετακίνηση του λόγω της ηλικίας του και πιστεύει ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να εξελιχθεί. Παράλληλα, όπως τονίζεται, εύχεται σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Πανθρακικός, να παρθεί ή καλύτερη απόφαση για το μέλλον του μικρού”.

Γεγονός είναι πάντως ότι ο Νάσης Στοϊνοβιτς το τελευταίο διάστημα κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα συμμετείχε και σε ένα διεθνές τουρνουά, ακολουθώντας την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο μεγάλο τουρνουά για αυτές τις ηλικίες που διεξήχθη στην Μόσχα με την επωνυμία Lukoil Childrens Champions Cup.

Εκεί η Κ13 του ΠΑΟΚ έχοντας τον κομοτηναίο παίκτη στην σύνθεσή της κατέλαβε την 4η θέση, κερδίζοντας 1-0 την Ντάσια, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με την Μπεσίκτας και χάνοντας 1-0 από Σπαρτάκ Μόσχας και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το τουρνουά κατέκτησε η Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να κερδίζει στον τελικό με 2-0 την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προπονείται με τον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται μαζί του σε διεθνή τουρνουά, ακόμα δνε έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην θεσσαλονίκη, αν θα έρθει στην Κομοτηνή ή αν θα πάει τελικά στον Πειραιά, δεδομένου ότι δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και ο Ολυμπιακός…