Photos: Η παρουσία του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης στο καμπ του παγκόσμιου πρωταθλητή Άρη Γρηγοριάδη

Με τον πιο ευχάριστο τρόπο έκλεισαν την σεζόν οι μικροί κολυμβητές του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης που συμμετείχαν στο 1ο “Aris Grigoriadis Swimming Camp”, συνδυάζοντας κατασκήνωση, παιχνίδι και κολυμβητικές συμβουλές από τον προ δεκαετίας παγκόσμιο πρωταθλητή της κολύμβησης Άρη Γρηγοριάδη και τον προπονητή του Χρυσάφη Βαγγελακάκη.

Τα παιδιά συμμετείχαν κανονικά σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, διάφορες αθλοπαιδιές, ψυχαγωγία, μουσικοί και χορευτικοί διαγωνισμοί, καθώς και διαγωνισμοί φαγητού) μαζί με όλους τους υπόλοιπους κατασκηνωτές, περνώντας ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές, οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό τους.

Εκτός από το πρόγραμμα της κατασκήνωσης βέβαια, συμμετείχαν σε καθημερινές προπονήσεις με τον Άρη Γρηγοριάδη, λαμβάνοντας ανεκτίμητες συμβουλές και οδηγίες τεχνικής της κολύμβησης από τον πολύπειρο πρωταθλητή κόσμου, καθώς και τον προπονητή του Χρυσάφη Βαγγελακάκη, παίρνοντας έτσι εφόδια τα οποία θα τους είναι χρήσιμα τόσο στην αθλητική καριέρα τους, όσο και στη ζωή τους.

Δείτε παρακάτω στιγμές από την παρουσία των μικρών κολυμβητών του ΟΦΘΑ όπως αναρτήθηκαν στην σελίδα της ομάδας στο facebook.