Ντέρμπι από τα παλιά στα Πηγάδια! Το pregame της μεγάλης αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ (21:30, LIVE ThrakiSportS)

Σπουδαίο παιχνίδι στα Πηγάδια οπού η Skoda Ξάνθη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League υποδέχεται την ΑΕΚ (21:30 ThrakiSportS), στο πιο ενδιαφέρον ίσως παιχνίδι της αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ξάνθης μετά την λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θέλει και κόντρα στον έτερο «Δικέφαλο» να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα, ψάχνοντας όχι απλώς την ισοπαλία αλλά τη νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης, ο οποίος ωστόσο εξέπληξε με την αποστολή που επέλεξε, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι άφησε εκτός αποστολής τους Τόμιτς, Έλτον και Φάρκας ενώ εκτός έμεινε και ο Ζαραδούδας. Στα ευχάριστα η επιστροφή σε αποστολή του Παναγιώτη Τριάδη, που μετά το ματς με τον Εργοτέλη στις 18 Απριλίου επιστρέφει σε αποστολή της Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ΑΕΚ στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου κερδίζοντας με 3-0 τον Πλατανιά. Για το ματς με την Ξάνθη ο Δέλλας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ έκανε την έκπληξη παίρνοντας στην 21μελή αποστολή τον Κομοτηναίο άσσο του «Δικέφαλου» Πέτρο Μάνταλο, αν και πολύ δύσκολα θα είναι στην 18άδα.

Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Θράκης ως το πρώτο μεγάλο τεστ που θα δείξει τι είναι ικανή φέτος η ΑΕΚ.

Πάμε τώρα στην προϊστορία των δύο μονομάχων, με την Ξάνθη να έχει υποδεχτεί συνολικά την ΑΕΚ 29φορές, 24 για το πρωτάθλημα και 5 για το Κύπελλο Ελλάδας, με την ΑΕΚ να μετρά 9 νίκες, την Ξάνθη 8 ενώ συνολικά 12 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι μετρούν 9νίκες, έναντι 5 της Ξάνθης ενώ 10ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κύζας από την Δράμα με βοηθούς τους Γεωργιάδης(Κοζάνη) και Σίπκα(Πέλλα), ενώ τέταρτος είναι ο Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονία

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΕΚ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ