Νίκη στο… 89′ για τον Ολυμπιακό επί του Λεβαδειακού παρά την μεγάλη μπάλα του… Άκη Μάντζιου στο ΟΑΚΑ

Αγχωτική νίκη με σπάνια γκολ πέτυχε ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Πειραιά έμεινε στο 0-0 μέχρι το 89′ με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, με τους βοιωτούς να έχουν σε απίστευτη ημέρα τον τερματοφύλακα Τσιντώτα, αλλά με δυο τυχερά γκολ -από κόντρες- και αφού άλλες δυο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια, κατάφεραν και έκαναν το 2×2 στο πρωτάθλημα.

 

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα οπαδοί των “ερυθρόλευκων” συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική! Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ καλός στην αρχή του πρώτου μέρους, με τον Ολυμπιακό να έχει το… πάνω χέρι αλλά να μην καταφέρει να σκοράρει.

Οι Βοιωτοί προσπάθησαν -στην επανάληψη- να μεταφέρουν το παιχνίδι τους προς την μεριά της περιοχής του Ρομπέρτο (βοήθησε πολύ ο Μάντζιος, κρατώντας ψηλά την μπάλα), έτσι ώστε να περιορίσουν τις επιθετικές διαθέσεις του Ολυμπιακού. Το πλασέ του Χάρα στο 70′ έκανε τον κόσμο των Πειραιωτών να… αναστενάξει από δυσαρέσκεια, το εκπληκτικό σουτ του Ντοσεβί στο 81′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιντώτα , όπως και η σέντρα του Τσόρι στο 85′.

Η τύχη όμως ήταν στο πλευρό των πρωταθλητών, που στο 89′ και στο 91′ έβαλαν δυο πολύ τυχερά γκολ -με κόντρες- με Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη (ειδικά το πρώτο δεν… υπάρχει) κι έτσι πήραν αυτή τη νίκη. Πέραν αυτών όμως, στην διάρκεια του αγώνα φάνηκε κάτι ακόμα. Ότι… το ‘χει ακόμα ο Άκης Μάντζιος! Μια φορά που η μπάλα πήγε προς τον πάγκο του Λεβαδειακού, ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού με… άψογο κοντρόλ έδειξε πως γίνεται η δουλειά!

Την στιγμή την κατέγραψε η κάμερα της Nova. Δείτε την, με ένα κλικ ΕΔΩ