ΕΠΣ Ξάνθης: Παρουσίασε το προσωπικό της Ακαδημίας του ο Άρης Πετεινού που ξεκινά προπονήσεις!

Στην παρουσίαση των δύο νέων μελών του προσωπικού της Ακαδημίας προχώρησε η ομάδα του Άρη Πετεινού μέσα από την σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εν όψει και της έναρξης των προπονήσεων των παιδιών της Ακαδημίας από την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας «Ευστάθιος Τοροσίδης» του Άρη Πετεινού ξεκινούν τις προπονήσεις τους την Δευτέρα 31 Αυγούστου, αρχικά οι γεννηθείς τα έτη 2007, 2008, 2009 , 2010 που θα ξεκινήσουν στις 16:00. Και εν συνεχεία οι γεννηθείς τα έτη 2003, 2004, 2005 , 200 που θα ξεκινήσουν στις 17:15

Παράλληλα η ομάδα του Πετεινού προχώρησε και στην παρουσίαση των δύο νέων μελών της Ακαδημίας της, που εμπλουτίζεται με δύο νέους ανθρώπους που σίγουρα θα δώσουν σημαντική βοήθεια και θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την Ακαδημία του συλλόγου. Ο λόγος για τον γυμναστή Κώστα Μιχαλόγλου που είναι κάτοχος Uefa C,είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Κομοτηνής, ενώ είναι επίσης μεταπτυχιακός φοιτητής στον τομέα της Μεγιστοποιήσεις της Απόδοσης και Επίδοσης Αθλητών. Ο Κώστα Μιχαλόγλου που πέρα από γυμανστής και προπονητής της Ακαδημίας θα είναι και γυμναστής στην μεγάλη ομάδα του Πετεινού έχει εργαστεί στο παρελθόν στα τμήματα Κ17,Κ20 του Πανθρακικού αλλά και ως προπονητής στο τμήμα Κ7 της Skoda Ξάνθη αλλά και γυμανστής στο τμήμα Κ15 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Η έτερη προσθήκη για την Ακαδημία του Πετεινού έχει να κάνει με την Φυσικοθεραπεύτρια Αλεξία Σπανού, που είναι απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του τμήματος Φυσικοθεραπεία στην Λαμία, ενώ είναι και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Αθλητική Φυσιοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Παράλληλα η Αλεξία Σπανού έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια με θέματα όπως το Διατμηματικό Συνέδριο Φοιτητών Φυσικοθεραπείας(2007), το Πανελλήνιο Συνέδριο << ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ & ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ & ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ>> στην Θεσσαλονίκη(2009), το Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης που έγινε στην Λαμία(2011) και το Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Τεχνική Manual Therapie – Μέθοδος MULLIGAN.