Photos: Όσα έγιναν στην εμφατική νίκη-πρόκριση της Ασπίδας Ξάνθης επι των Ελπίδων για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης

Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση για την Ασπίδα Ξάνθης στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης καθώς μετά τα 11γκολ επι του Ρεμβιακού στην πρεμιέρα του θεσμού σημείωσαν ακόμη έξι τέρματα αυτή την φορά απέναντι στις Ελπίδες Ξάνθης, παίρνοντας μια αγωνιστική πριν το τέλος της Α’ φάσης την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5’ πήραν το προβάδισμα όταν ο Μενεξές βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ για την Ασπίδα, μάλιστα οι παίκτες της ιστορικής ομάδα με την συμπλήρωση 10’ λεπτών έκαναν δύο τα τέρματα τους καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενεξέ από τα αριστερά ο Μπάμπης Κυριαζίδης που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 14’ η ομάδα των Ελπίδων προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας το σκορ με σουτ του Παπαϊωάννου μετά από φάση διαρκείας, ωστόσο στο 16’ οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με σούτ μέσα από την περιοχή του Μουτούς Τζοσκούν.

Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στην επανάληψη οι παίκτες της Ασπίδας μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 64’ πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με τον Κυριαζίδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 6στην διοργάνωση μετά από δύο αγώνες με σουτ, ενώ στο 86’ ο Μουτούς Τζοσκούν θα πετύχει και αυτός το δεύτερο προσωπικό του μετά από ωραία ατομική προσπάθεια για το 1-5. Το τελικό 1-6 για την ομάδα της Ασπίδας διαμόρφωσε στο 90’ ο Δογανίδης με σουτ εκτός περιοχής. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Γιώργο Γκώγο.

Με αυτή τη νίκη η Ασπίδα παίρνει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση και πλέον είναι αδιάφορη στο ματς του Σαββάτου με τον Πετεινό, σε αντίθεση με τον αντίπαλο του που θέλει ισοπαλία η έστω ήττα με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το παιχνίδι των Ελπίδων με τον Ρεμβιακό καθώς όλα θα εξαρτηθούν από το πόσα τέρματα θα πετύχουν οι Ελπίδες που αυτή την στιγμή έχουν 1βαθμό έχουν συντελεστή -5, ενώ ο Πετεινός με τους τέσσερις βαθμούς έχει +2 αλλά σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι. Θυμηθείτε τα πλήρη αποτελέσματα και τις βαθμολογίες απο τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής με ενα κλικ ΕΔΩ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΞΑΝΘΗΣ(Αγγ. Γιοβανόπουλος): Αραμπατζής, Αζήζογλου, Κουτσουμιχάλης(27’ Ιακωβίδης), Μπαμπούρης, Καραμπάσης(65’ Τζίκα), Ξανθόπουλος(75’ Μαλαδένης Κ.), Παπαϊωάννου(27’ Μαλαδένης Ε.), Εφέντη, Αρδόγλου, Κατράνας, Χατζηπατέρας(56’ Σελένιος)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Γ. Γρηγοριάδης): Μπίκος, Μυλωνάς, Σιράκ, Τσορμπατζίδης, Παρμακλής, Δογανίδης, Ανδρίκου(76’ Τζαρτάκης), Κυριαζίδης(79’ Σαββόγλου), Μενεξές(46’ Ψαρόπουλος), Φωτιάδης, Μουτούς