Παρών ο Μάνταλος ύστερα από 5,5 μήνες! Ποιοι άλλοι παίκτες της ΑΕΚ μετέχουν στην αποστολή για Ξάνθη…

Πλέον αποτελεί και… τυπικά παρελθόν για τον Πέτρο Μάνταλο η δύσκολη περιπέτεια του σοβαρού τραυματισμού του. Μετά από 5,5 μήνες και την στιγμή που έφυγε με φορείο από το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο θρακιώτης διεθνής μέσος της ΑΕΚ είδε ξανά το όνομα του στην λίστα με τα ονόματα για την αποστολή επίσημου παιχνιδιού.

Και τι παιχνιδιού! Της αναμέτρησης στα Πηγάδια της Ξάνθης, απέναντι στην πρώην ομάδα του, αυτήν στην οποία γαλουχήθηκε, μεγάλωσε, αναδείχθηκε και από την οποία πουλήθηκε πριν δύο χρόνια στην Ξάνθη.

Ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να πάρει τον Μάνταλο μαζί του στην Ξάνθη, για το ματς του Σαββάτου (29/8, 21:30, LIVE ThrakiSportS). Προφανώς όμως αυτό γίνεται περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και λιγότερο για αγωνιστικούς. Μάλλον δεν πρόκειται να τον δούμε στην ενδεκάδα, αλλά δεν αποκλείεται να μπει προς το τέλος ως αλλαγή.

Ο ίδιος ο Πέτρος Μάνταλος αισθάνεται καί έτοιμος καί δυνατός. Σ’ όλες τις τελευταίες προπονήσεις συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και κυρίως μπαίνει κανονικά στις φάσεις. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου πλέον η επιστροφή του.

Ακόμα και αν δεν παίξει καθόλου στην Ξάνθη, πλέον είναι δεδομένο πως θα δώσει το παρών στο αμέσως επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, όπως είχε αναφέρει και στα προηγούμενα ρεπορτάζ του το ThrakiSportS σχετικά με το θέμα.

Κατά τα άλλα, ο Δέλλας άφησε εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο ματς τον Θέσαρ Άρθο για λόγους τακτικής. Κανονικά μετέχει σε αυτήν και επιστρέφει επίσης στην Ξάνθη ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Αναλυτικά οι παίκτες που την Παρασκευή (28/8) θα ταξιδέψουν για Ξάνθη:

Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης.