Το ξέσπασμα της υπεύθυνης δημοσιών σχέσεων του Εθνικού μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα “Χρυσωρυχεία Θράκης”

Οι τελευταίες εξελίξεις με την ανάκληση της άδειας της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στην Χαλκιδική και η απάντηση της καναδικής “Eldorado Gold” να θέσει σε διαθεσιμότητα όλους τους εργαζομένους της, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί που τα προηγούμενα χρόνια απασχολούνταν στα “Χρυσωρυχεία Θράκης”, είχε σαν αποτέλεσμα ένα ξέσπασμα (μέσω facebook) της Στέλλας Καζακίδου, που έχει αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στο νέο ΤΑΑ Εθνικός, του οποίου είναι μέλος.

Η Στέλλα Καζακίδου πήγε στον Εθνικό την επόμενη χρονιά από την λήξη της περίφημης χορηγίας των “Χρυσωρυχείων Θράκης”, που δίχασε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και δημιούργησε κρίση στις σχέσεις του συλλόγου με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Υπηρέτησε έναν χρόνο ως μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΑΑ, απουσίασε την περασμένη χρονιά αλλά παρέμεινε κοντά στην ομάδα και το καλοκαίρι επέστρεψε ως μέλος της διοίκησης Γεωργιάδη.

Η εμπλοκή της με τα διοικητικά του Εθνικού δεν σημαίνει ωστόσο ότι έχει εγκαταλείψει την βασική της εργασία στα “Χρυσωρυχεία Θράκης”. Ωστόσο αυτή η δουλειά, χάρη στην οποία βγάζει τα προς το ζην, κινδυνεύει πλέον άμεσα και η ίδια μέσα από ένα εμφανώς συναισθηματικό post έγραψε σχετικά με τις τελευταίες εξελιξεις στην Χαλκιδική, που κυριαρχούν στην εγχώρια (προεκλογική) επικαιρότητα:

Χαίρεται! Λοιπόν σας έχω ένα νέο!
Θα σας το ανακοινώσω εγώ που είμαι και ψύχραιμη, μην το μάθετε από αλλού και στενοχωρηθείτε… (εσείς που θα χαρείτε μ αυτήν την εξέλιξη, παρακαλώ μη μου το δείξετε γιατί είμαι και σε κρίσιμη ηλικία!)
Σήμερα, τελευταία μέρα στη δουλειά! Από αύριο το πρωί 26-8-2015 θα τελώ σε διαθεσιμότητα… (και οι συνάδελφοι μου)
Αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους 3 μήνες μάξιμουμ(ελπίζω), θα καααααθομαι!
Αν αλλάξει κάτι (θετικό για την εταιρία) επιστρέφουμε κι όλα καλά. Αν όχι γεια σας και χαρήκαμε για τη γνωριμία (η οποία σημειωτέων κρατάει και πολλά χρόνια).
Anyway, αν και πάντα σκέφτομαι θετικά, στην περίπτωση που η νέα κυβέρνηση, ο υπουργός ΠΑΠΕΝ και γενικότερα το συμπάν συνεχίζει να γ@μιετ@ι, μετά το πέρας του 3μηνου, από τη φάση της διαθεσιμότητας θα περάσω στη φάση, διαθέσιμη για εργασία!
Και πρέπει να βρω νιου τζομπ αν θέλω να γλυτώσω τα χάπια!!
Παρακαλώ, να με έχετε στα υπόψη σας, μη με προλάβει κανας άλλος… και μου λέτε μετα πως δε σας το πα!!!!
Θενξ, φιλιά πολλά, σας αγαπώ and keep smiling!!!
Υ.Γ: προτάσεις ροκανίσματος πρωινού ελεύθερου χρόνου, καλοδεχούμενες!