Photos: Η πρώτη συγκέντρωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Επιστροφή στο γήπεδο για την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που την Δευτέρα συγκεντρώθηκε στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Με χαμηλούς τόνους αλλά με διάθεση για σκληρή δουλειά, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία του και φέτος Ευρωπαίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο προπονητής Θανάσης Μουστακίδης είχε σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (εξαίρεση ο Ακης Δαρίδης που είχε άδεια και ενσωματώνεται αύριο Τετάρτη) και μετά την πρώτη ομιλία προς τους αθλητές, η προπόνηση μεταφέρθηκε στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» για τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευμα οι αθλητές των Εβριτών «πάτησαν» το παρκέ του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για μια πρώτη επαφή με το φιλέ.

Στη πρώτη του Εθνικού έδωσαν το παρόν οι Σταύρος Κασαμπαλής, Κώστας Βλαχόπουλος, Χρήστος Κιόσσης, Παρασκευάς Τσέλιος, Πέταρ Τουράνιανιν, Κώστας και Ανέστης Δαλακούρας, Θωμάς Δημητριάδης, Σωκράτης Χαραλαμπίδης, Λεό Άντριτς , Τσέντομιρ Ίλιτς, Κώστας Τέλιος, Γρηγόρης Κοντοστάθης (θα δοθεί δανεικός στην Χαλκίδα).