Photos: Οι βραβεύσεις του πρώτου σκόρερ και των Εθνικών Ομάδων από τους τοπικούς άρχοντες της Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο διεθνές τουρνουά μπάσκετ της Ξάνθης με την Εθνική Oμάδα να κατακτά την πρώτη θέση της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το πέρας της τελευταίας αναμέτρησης με την Ρωσία, που ήταν ο άτυπος τελικός στον οποίο η Εθνική μας πέτυχε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τους τοπικούς άρχοντες.

Τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης Τσέχο Σατορόνσκι βράβευσέ η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου, για να ακολουθήσει η βράβευση των τεσσάρων ομάδων του τουρνουά ανάλογα τις θέσεις που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.

Τους τέταρτους Βόσνιους βράβευσε ο υπέυθυνος για θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, ενώ τους τρίτους Τσέχους ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος.

Τους Ρώσους που κατέλαβαν την δεύτερη θέση βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ενώ την κούπα για την πρώτη θέση στον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Νίκο Ζήση παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις βραβεύσεις μέσα από τον φακό του ThrakiSportS