Photos: Καρέ-καρέ το κάρφωμα του Παπανικολάου που έβγαλε την… μπασκέτα από την θέση της!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην χτεσινή επιβλητική νίκη της Εθνικής μας ομάδας επι της Βοσνίας στο κατάμεστο για ακόμη ένα παιχνίδι «Φίλιππος Αμοιρίδης»ήταν ο Κώστας Παπανικολάου τόσο για την αγωνιστική του παρουσία όσο και για το κάρφωμα που έβγαλε την μπασκέτα εκτός θέσης!

Ο «Παπ» σημείωσε 19πόντους και ήταν μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση αυτοί που οδήγησαν την Εθνική στην δεύτερη νίκη της στο τουρνουά της Ξάνθης, ωστόσο ο Τρικαλινός φόργουορντ, των Ντένβερ Νάγκετς πλέον, ήταν ο πρωταγωνιστής στην φάση του αγώνα όταν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (τρίτη περίοδο) κάρφωσε με δύναμη βγάζοντας την μπασκέτα από την θέση της!

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Γιάννης Μπουρούσης έσπευσε να βοηθήσει τους ανθρώπους του γηπέδου να αποκαταστήσουν άμεσα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση του κοινού. Οι άνθρωποι του γηπέδου κατάφεραν άμεσα να λύσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε βιδώνοντας καλά την μπασκέτα, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά και την Εθνική μας να επικρατεί με 83-44 και πλέον να στρέφει την προσοχή της στον «τελικό» με την Ρωσία σήμερα το βράδυ στις 21:15 (και αυτό όπως και για το παιχνίδι της Βοσνίας με την Τσεχία θα έχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS).

Θυμηθείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS απο την χτεσινή αναμέτρηση με τους Βόσνιους με πάνω απο 100 φωτογραφίες με ένα κλικ ΕΔΩ

Δείτε καρέ-καρέ την στιγμή με το κάρφωμα του Παπανικολάου και την αποκατάσταση της μπασκέτας από τους εργαζόμενους του γηπέδου: