Με απουσίες η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα με την Ξάνθη στην Τούμπα

Χωρίς τον Τέρι Άντονις, όπως και τους τιμωρημένους Κάτσε και Κλάους, ανακοινώθηκε το βράδυ η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη στην Τούμπα.

Για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι (ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δώσει πέντε λόγω Europa League) ο Ιγκόρ Τούντορ θα έχει στη διάθεσή του τους Τσίμιροτ, Σάμπο, Ζάιρο και Λέοβατς.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους Όλσεν, Γλύκο, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Σκόνδρα, Τζιόλη, Σάμπο, Τσίμιροτ, Κ.Σαββίδη, Μυστακίδη, Μακ, Ροντρίγκες, Ζάιρο και Κουλούρη.

Ο Κάτσε κουβαλά τιμωρία από την περσινή σεζόν, όπως και ο Κλάους Αθανασιάδης που έτσι κι αλλιώς είναι τραυματίας. Εκτός είναι επίσης οι Κολοβέτσιος και Μαλεζάς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου περιελάμβανε τακτική  με τον τεχνικό του Δικεφάλου να κάνει… πρόβα αγώνα και να τονίζει στους παίκτες του τι ζητά να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, οι Χάρης Χαρίσης , Στέλιος Πόζογλου πρόγραμμα αποκατάστασης κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.