Οι δηλώσεις του Μάνουελ Ρόκα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και της αναμέτρησης με τον Αστέρα

Την πρώτη, από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου πριν από τους αγώνες, παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο προπονητής του Πανθρακικού. Ο Μάνουελ Ρόκα μίλησε για το πώς κύλησε η καλοκαιρινή προετοιμασία του Πανθρακικού αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανθρακικού:

«Μετά από δύο μήνες περίπου, που κράτησε η προετοιμασία της ομάδας μας, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε πολύ καλά, δεν είχαμε ευτυχώς πολλούς τραυματισμούς, αν εξαιρέσουμε αυτόν του Γαβριηλίδη, που ήταν ο μεγάλος άτυχος μέχρι τώρα. Αν δούμε τα στατιστικά είναι η προετοιμασία με τους λιγότερους μυϊκούς τραυματισμούς. Δώσαμε, παράλληλα, κάποια φιλικά παιχνίδια που μας βοήθησαν να δούμε στην πράξη όσα δουλεύαμε στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και πλέον μένει να φανούμε έτοιμοι και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είμαστε αισιόδοξοι για τη χρονιά που ξεκινά με την αναμέτρηση του Σαββάτου και θέλουμε σε κάθε αγώνα να δείχνουμε το πάθος που είχαμε πέρυσι στο τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω από τους ποδοσφαιριστές μας να είναι μαχητές μες στο γήπεδο και να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνάμεών μας για την ομάδα μας, με την υποστήριξη και των φιλάθλων μας, που θέλουμε να είναι δίπλα μας, όπως αυτοί ξέρουν.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, όπως ο Αστέρας Τρίπολης και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά χρειάζεται υπομονή από την πλευρά. Πάντοτε οι πρεμιέρες δεν είναι εύκολες. Θέλουμε τη νίκη, αλλά, όπως λέω πάντα στους παίκτες, σημαντικό είναι να κάνουμε την εμφάνιση που πρέπει και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου και θα μας λείψει μόνο ο Βάλτερ, που σχεδόν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του πάντως, Εξάλλου, τόσο ο Ιγκόρ όσο και ο Ντιγκινί, που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, προπονούνται κανονικά».