Photos: 50 κλικ από την άφιξη της Εθνικής στην Αλεξανδρούπολη με… “Γκόγκο” και Stavento στην υποδοχή!!!

Ακριβώς στις 14.07 το μεσημέρι αφίχθη στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης η Εθνική Ομάδα Ανδρών, για το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης.

Την Εθνική υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη, καθώς και λίγοι φίλαθλοι που είχαν πληροφορηθεί την έλευσή της στην Αλεξανδρούπολη (κάτι που δεν ήταν γενικώς γνωστό).

Ανάμεσά τους ήταν και ο γνωστός φίλαθλος του Εθνικού αλλά και της Εθνικής Γιώργος Φωτιάδης (Γκόγκος), ο οποίος με φανέλα της “επίσημης αγαπημένης” είχε πληροφορηθεί την έλευσή της και είχε σπεύσει από νωρίς το πρωί να περιμένει τα αεροπλάνα, μέχρι αυτό που θα έφερνε στους διεθνείς στην Θράκη.

Οι παίκτες δεν χάλασαν χατήρι σε κανέναν, βγήκαν φωτογραφίες, υπέγραψαν αυτόγραφα και μίλησαν στην κάμερα του “Δέλτα”, που ήταν το μόνο άλλο μέσο ενημέρωσης πλην του ThrakiSportS που βρέθηκε στο αεροδρόμιο και κατέγραψε την άφιξη της Εθνικής Ομάδας.

Αφού οι περισσότεροι παίκτες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που τους περίμενε, έπαθε την… πλάκα του όπως είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ο γνωστός μας Stavento, ο οποίος ταξίδευε για Αθήνα. Αμέσως αρκετοί παίκτες βγήκαν από το πούλμαν και όλοι μαζί βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, σε ανάμνηση αυτής της “ευχάριστης έκπληξης”.

Το ThrakiSportS ήταν στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και κατέγραψε τις στιγμές από την άφιξη της επίσημης αγαπημένης στην Θράκη… Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ…