Πάνοπλη και με τα νέα της αποκτήματα στο φιλικό «Ελ Θράκικο» η Ξάνθη (18:45, LIVE ThrakiSportS)

Πανέτοιμη για το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, και το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή, είναι η Skoda Ξάνθη για το φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής 14 Αυγούστου στα Πηγάδια.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση στις ασκήσεις, το βάρος έπεσε στην τακτική για την Skoda Ξάνθη. Μία μέρα πριν το τελευταίο φιλικό της ξανθιώτικης ομάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το βάρος στην τακτικής χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές σε ομάδες για την πραγματοποιήση των ασκήσεων και στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε παιχνίδια μικρών χώρων. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στα τελειώματα φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε το τελευταίο απόκτημα της ομάδας της Ξάνθης ο Βραζιλιάνος Κρίστοφερ. Όσον αφορά τα εισιτήρια όπως με τον Ηρακλή έτσι και κόντρα στον Πανθρακικό θα υπάρχει γενική είσοδος που θα είναι στα 8ευρώ.

Ο Ραζάν Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους και αναμένεται στο ματς με τους «πράσινους» της Κομοτηνής να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ο Οβίντιου Ερέα αλλά να δούμε και μια πρόβα ενδεκάδας από τον Ρουμάνο εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.