ΕΠΣ Ξάνθης: Οριστική αποχώρηση και για τα Σήμαντρα Σπορ! Ποιες οι ανακατατάξεις στην Β’ κατηγορία…

Και τρίτη ομάδα μετά τους Ορφέα 2005 και Θράκη Συδινής δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, κάτι που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο πρωτάθλημα καθώς δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα! Ο λόγος για την ομάδα τα Σήμαντρα Σπορ, με την διοίκηση της ομάδας με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες να μην καταφέρνει να μετέχει στο πρωτάθλημα.

Βλέπετε την δεδομένη στιγμή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα μετέχουν 13 ομάδες, από τις οποίες ως γνωστόν δεδομένα στη νέα κατηγορία που θα υπάρχει από τη νέα σαιζόν, την Α2, θα ανεβούν οι 6, και ο 7ος σε περίπτωση που ο πρωταθλητής της Α’ ανέβει στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά με 13, χωρίς να υπάρχει κάποια αντικατάσταση, πράγμα που σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα υποβιβαστεί κανείς, ενώ θα ανέβει και μια παραπάνω ομάδα από την Γ’ για να μπορέσει τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της Β’ να αποτελείται από 10 ομάδες όπως ορίζει η προκήρυξη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σχετικά με το πόσες ομάδες θα μετέχουν στο πρωτάθλημα της νεοσύστατης Γ’ κατηγορίας αλλά και την τελική λίστα για το Κύπελλο μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης θα έχει ξεκαθαρίσει, με τα νέα για την Γ’ να είναι ευχάριστα καθώς ξεπερνά τον αρχικό υπολογισμό των 12ομάδων.

Οι ομάδες που θα αποτελούν το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Αυγούστου, όπως και τον υπόλοιπων κατηγοριών της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και του Κυπέλλου, αποτελείται από τις παρακάτω 13 ομάδες, η σειρά των ομάδων είναι με αλφαβητική σειρά:

1) Απόλλων Ξάνθης

2) Άτλας Σελίνου

3) Ατρόμητος Χρύσας

4) Δόξα Μυρωδάτου

5) Ελπίς Σουνίου

6) Ελπίδες Ξάνθης

7) Ερυθρός Αστέρας Σελέρου

8) Κεντητή

9) Κεσσάνη Ερασμίου

10) Μέλισσα

11) Οορφέας Νέα Αμισσού

12) ΠΑΣ Φιλίων

13) Παύλος Μελάς Κουτσού