Α2 Χάντμπολ: Επιστρέφει στην Ασπίδα Ξάνθης ο Λάμπρος Βάκκας!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Ασπίδα Ξάνθης που προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου δεξιού εξτρέμ Λάμπρου Βάκκας που την περσινή σαιζόν αγωνιζόταν στην Δράμα 86’ και στην Α1 κατηγορία Χάντμπολ.

Ο εξαιρετικός εξτρέμ που έχει αγωνιστεί τόσο με την φανέλα της ΑΕΠ Ξάνθης, όσο και με αυτή της Ασπίδας το 2013 μετά την τρίτη του παρουσία στην ομάδα της Δράμας, οπού αξίζει να σημειώσουμε πως το 2012 κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων οπού αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός της διοργάνωσης, ενώ πέρσι είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Με τον Βάκκα η Ασπίδα Ξάνθης φτάνει τις τέσσερις μεταγραφές και δείχνει πως είναι αποφασισμένη να πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία της συμμετοχής της στην Α2 κατηγορία, και ενισχύεται σημαντικά ενώ έχει διατηρηθεί και όλος ο κορμός από το περσινό ρόστερ που συνθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο στα χέρια του Θόδωρου Βαφειάδη. Πλέον έχει κλείσει κατά μεγάλο βαθμό το ρόστερ χωρίς να αποκλείεται να πραγματοποιηθούν μία με δύο κινήσεις ακόμα που θα είναι για εξαιρετικά καλές περιπτώσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο.