Τελευταία ημέρα για την NOA Regatta 2015! Οι θέσεις των Θρακιωτών πριν τις τελευταίες ιστιοδρομίες…

Μια κακή έβδομη ιστιοδρομία (η πρώτη από τος δύο που έγιναν την Τρίτη) έριξε από την πρώτη στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης της &ης Διεθνούς Regatta Ιστιοπλοϊας της Αλεξανδρούπολης τον κομοτηναίο Βαγγέλη Δολιανίτη. Ο αθλητής του ΝΟΑ βρίσκεται πλέον στην 3η θέση με 29 βαθμούς ποινής, αφού τερμάτισε 13ος στην 7η και 8ος στην 8η ιστιοδρομία.

Στην πρώτη θέση της κατηγορίας Laser 4.7 ανέβηκε η Σαλονικά Ναταλία Ταμβακίδου με συνολικά 14 βαθμούς ποινής και στην δεύτερη είναι ο Χαράλαμπος Τσέτσος από την Καλαμαρια με 21. Την Τρίτη έγιναν δύο ιστιοδρομίες σε αυτήν την κατηγορία και ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου του ΝΟΑ βρίσκεται πλέον στην 10η θέση, ενώ σε σχέση με άλλους αθλητές από την Αλεξανδρούπολη ο Παναγιώτης Καμελίδης βρίσκεται στην 12η, ο Θανάσης Τσίλιας στην 13η, ο Αντώνης Ντούλας στην 16η, ο Χρήστος Πιμπιλιτούδης στην 19η, ο Θεοφάνης Μακρόπουλος στην 20η και ο Αργύρης Πρίπος στην 21η.

Στα Optimist, την μόνη κατηγορία που έγιναν τρεις (και όχι δύο) ιστιοδρομίες την Τρίτη, παραμένει πρώτος μια ημέρα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Τέλης Αθανασόπουλος με 11 βαθμούς ποινής. Δεύτερος ο Γιώργος Παπαδάκος με 44 βαθμούς ποινής και τρίτος ο Οδυσσέας Σπανάκης με 52. Σε σχέση με θρακιώτες ιστιοπλόους, στην 10η θέση είναι ο Πολυχρόνης Γιαννακίδης του ΝΟΑ, στην 17η η Δήμητρα Παπαχρήστου, στην 23η η Θεοδωρα Βορβολάκου, στην 26η ο Σταυρος Παλακίδης, στην 33η ο Θανάσης Λάσκαρης, στην 35η ο Παναγιώτης Βορβολάκος, στην 36η ο Ιασων Σολωμός, στην 37η η Παναγιώτα Γιαγκλή, στην 38η ο Γιαννης Χατζηκωνσταντινίδης, στην 41η ο Θανάσης Κασαπίδης, στην 42η ο Βαγγέλης Αργύρης και στην 44η ο Περιπλής Ελευθεριάδης.

Στα Laser Radial παραμένει πρώτος ο Νίκος Κάτσικας από την Καλαμαριά με 11 βαθμούς ποινής ακολουθούμενος από τον Αιγύπτιο Εσάμ Ελαουί από την Αλεξάνδρεια με 16 και τρίτο τον Σαλονικιό Χρήστο Φουντούλη με 21 βαθμούς ποινής. Τέταρτος είναι ο Ρουμάνος Αντρέα Πέτκου και σε σχέση με αθλητές του ΝΟΑ, στην 11η ο Αρης Σουλτανίδης και στην 12η ο Βασίλης Αμπατζής.

Τέλος, στα Laser Standard όπου έχουμε ως γνωστόν μόλις τρεις συμμετοχές, πρώτος μετά από οκτώ ιστιοδρομίες είναι ο Χάρης Τσώλης με 9 βαθμούς ποινής, δεύτερος ο Αντώνης Κάρτας επίσης από την Θεσσαλονίκη με 13 βαθμούς ποινής και τρίτος ο Ηλίας Τσαουσίδης του Ναυταθλητικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με 17 βαθμούς ποινής. Την Τετάρτη διεξάγονται οι τελευταίες ιστιοδρομίες και στις τέσσερις κατηγορίες και αναδεικνύονται οι νικητές, ενώ το βράδυ προγραμματίζονται οι απονομές.