Δώρο στην Εθνική από τους Αντριτς, Ράιτς και Μίχαλι του Εθνικού

Η φωτογραφία είναι από την Άγκυρα και την αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας της Κροατίας στον έναν από τους δύο αγώνες που έδωσε με την Τουρκία για τον όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ όπου μετέχει η Εθνική Ελλάδος, με μια κροάτισσα να ζητά και να βγαίνει σελφι με την ομάδα.

Οι Κροάτες ηττήθηκαν δυο φορές στην τουρκική πρωτεύουσα, έχοντας στις τάξεις τους και τον Λέο Άντιτς του Εθνικού αλλά και τους πρώην παίκτες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης Ιβάν Μίχαλι και Ιβάν Ράιτς (ο τελευταίος μάλιστα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία!).

Ωστόσο κατάφεραν στο ένα παιχνίδι να κόψουν πόντο από την Τουρκία, κάνοντας έτσι ένα έμμεσο δώρο στην Ελληνική Εθνική Ομάδα – που είναι έτσι κι αλλιώς μια ανάσα από την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Πολωνίας έχοντας κερδίσει τόσο την Τουρκία δυο φορές στην Θεσσαλονίκη όσο και την Κροατία, επίσης δις και μάλιστα εκτός έδρας.

Πλέον η Ελλάδα είναι στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς (έναντι 23 της πρώτης Σλοβενίας), αλλά η τρίτη Τουρκία απέχει εννέα βαθμούς πίσω από τους Έλληνες, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις 11 πόντους (με τους 5 αλλά όχι 6 που πήρε απέναντι στους Κροάτες).