Α2 Χάντμπολ: Διπλή ενίσχυση από την ΧΑΝΘ για την Ασπίδα Ξάνθης!

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει εβδομάδα ανακοινώσεων αυτή που διανύουμε για την Ασπίδα Ξάνθης, που προχώρησε στην ολοκλήρωση των πρώτων δύο μεταγραφικών της αποκτημάτων, αποκτώντας από την ΧΑΝΘ τους Κωσταντίνο Τζίνεβη και Δημήτρη Πατσιαβά.

Η ομάδα της Ξάνθης που όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ (Θυμηθείτε ΕΔΩ) είναι κοντά στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών, συμφώνησε ήδη με τους δύο και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και ακόμη δύο τουλάχιστον. Η ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη που κινείται παρά την καλοκαιρινή περίοδο σε έντονους ρυθμούς για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε στην απόκτηση δύο νεαρών χειροσφαιρίστων από την ΧΑΝΘ, που θα δώσουν σημαντικές λύσεις στον Ξανθιώτικο σύλλογο.

tzinevisΟ Κωνσταντίνος Τζίνεβης(φωτο)ς είναι 19χρονών αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και αποκτήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου από την ΧΑΝΘ, μάλιστα ο νεαρός εξτρέμ αξίζει να αναφέρουμε πως πέρσι είχε εμπειρία και από παιχνίδια της Α1 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ενώ ήταν συμπαίκτης στο Εφηβικό τμήμα με το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ξανθιώτικου συλλόγου τον Δημήτρη Πατσιαβά, ο επίσης 19χρονος πρώην παίκτης της ΧΑΝΘ αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ενώ αγωνίζεται ως πλέι μέικρερ, και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις σε μια θέση που πέρσι η ομάδα της Ξάνθης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Πλέον στην Ασπίδα κινούνται για την ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών που έχουν γνώμονα φυσικά την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση του ρόστερ του Ξανθιώτικου συλλόγου, που θα βοηθήσει την Ασπίδα να σταθεί ανταγωνιστική στο δυνατό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.