«Μήλον της έριδος» ο Θανάσης Ντίνας για Άρη και Πλατανιά! Εντός ημέρας αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό…

Μεγάλη μάχη για την απόκτηση του 26χρονου Κομοτηναίου μέσου του Παναθηναϊκού δίνουν τις τελευταίες ώρες Πλατανιάς Χανίων και Άρης Θεσσαλονίκης για το ποια θα αποτελέσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του Θανάση Ντίνα.

Η περίπτωση για την επόμενη ομάδα του Θρακιώτη ποδοσφαιριστή μόνο απλή δεν είναι, μια και μετά τα δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου για ενδιαφέρον της Ξάνθης, που όπως σας είχε αναφέρει το ThrakiSportS έμοιαζε δύσκολο τόσο από πλευράς Ξάνθης που ήθελε κάτι πιο… ηχηρό όπως την μεταγραφή του Ερέα, αλλά και από την πλευρά του Κομοτηναίου μέσου που ήθελε μια ομάδα που θα τον έχει ως βασική επιλογή για τα χαφ.

Στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το yellownews, η ομάδα του Άρη έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Ντίνα χτυπώντας την πόρτα του Παναθηναϊκού, ζητώντας τον ποδοσφαιριστή δανεικό για ένα χρόνο.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες το ρεπορτάζ που βγαίνει τόσο από το ρεπορτάζ των «πράσινων» όσο και από μέσα της Κρήτης μιλούν για συμφωνία του Ντίνα με την ομάδα του Πλατανιά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο Ντίνας θα μείνει εντός ημέρας ελεύθερος για να αναχωρήσει για τα Χανιά της Κρήτης και να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου, αλλά και του ανθρώπου που στην Ακαδημία του ο Ντίνας έμαθε τα βασικά και έκανε τα πρώτα του βήματα – ο λόγος φυσικά για τον κομοτηναίο βοηθό του Παναγιώτη Γκουτζίδη.

Ο Ντίνας γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1989 στην Κομοτηνή, έμαθε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Ουζουνίδη – Γουτσίδη στην Μεσούνη και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης, αν και κατάγεται από την Κομοτηνή. Ωστόσο στην Skoda είχε μόλις μία συμμετοχή την σεζόν 2007-2008, αφού δεν αξιοποιήθηκε και τα επόμενα δύο χρόνια δόθηκε δανεικός στην Ζάκυνθο.

Την τριετία 2010-13 αγωνίστηκε με την φανέλα της Παναχαϊκής, ως το “πουλέν” του Κούγια, με 53 συμμετοχές και 9 γκολ, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Οι καλές του εμφανίσεις με την ομάδα της Πάτρας τράβηξαν το βλέμμα του Παναθηναϊκού, στον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια μετράει 35 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ πέρυσι κλήθηκε και από τον Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδας.