Κινητικότητα στα μεταγραφικά της Ασπίδας Ξάνθης εν όψει Α2 Κατηγορίας!

Σε συνεχείς διεργασίες βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας Χάντμπολ της Ασπίδας Θεόδωρος Βαφειάδης σε συνεννόηση και συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου για όλα τα ανοιχτά μέτωπα τόσο στα αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά εν όψει της συμμετοχής του Ξανθιώτικου συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο προπονητής της Ασπίδας στοχεύει στην ενδυνάμωση του συνόλου της ομάδας, πάντα μέχρι εκεί που «φτάνουν τα πόδια τους», και την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Στόχος είναι μαζί με τα παιδιά που συνετέλεσαν σημαντικό ρόλο αυτή την διετία με την παρουσία της ομάδας στα μπαράζ ανόδου, συν κάποιες καλές προσθήκες να δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στον σύλλογο για να μπορέσει να σταθεί επάξια στην δυνατή κατηγορία.

Οι Ξανθιώτες στοχεύουν στην ολοκλήρωση τουλάχιστον τεσσάρων μεταγραφών χωρίς να αποκλείουν μία με δύο περιπτώσεις ακόμη αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό. Μέχρι το τέλος του μήνα στην Ασπίδα ευελπιστούν να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τις δύο πρώτες μεταγραφές, μια και το πρωτάθλημα μπορεί να αρχίζει τον Οκτώβριο αλλά στον Ξανθιώτικο σύλλογο θέλουν να έχουν ολοκληρώσει όσο πιο σύντομα είναι δυνατόν το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της ομάδας.