ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωσε δύο έκλεισε άλλους τέσσερις ο Ηρακλής Ζυγού

Ιδιαίτερη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Ηρακλή Ζυγού τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με τον περσινό Κυπελλούχο της ΕΠΣ Ξάνθης μάλιστα να προχωρά το βράδυ του Σαββάτου σε μπαράζ ανακοινώσεων.

Αρχικά η ομάδα του Ηρακλή έκανε γνωστή την αναβολή του καλοκαιρινού χορού της ομάδας λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην πόλη την Παρασκευή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν στάθηκε τυχερή η ομάδα του Ζυγού αφού η χθεσινή βροχή οδήγησε σε αναβολή του καλοκαιρινού χορού. Όλα ήταν έτοιμα για την βραδιά και την ώρα της προσέλευσης ξεκίνησε η βροχή. Ο χορός μεταφέρεται για τέλη Αυγούστου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Η διοίκηση του Ηρακλή ευχαριστεί τους τολμηρούς φίλους που πρόλαβαν να στρωθούν στα τραπέζια! Δεσμεύεται να τους αποζημιώσει όταν διεξαχθεί η χοροεσπερίδα και τους ζητεί συγνώμη για την χθεσινή ταλαιπωρία!»,

Ακολούθησε ανακοίνωση με τα νέα της ομάδας, οπού εκεί η ομάδα του Ζυγού ενημέρωνε τους φίλους της για τις δύο αποχωρήσεις των Κριεζή (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και Λάζαρο Καλτσίδη (Π. Μελά Κουτσού) αλλά και τις δύο στρατεύσεις ποδοσφαιριστών της Ζλατίνη και Αρσενίου, ανακοινώνοντας παράλληλα πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με έξι ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίν θα ανακοινώνει σταδιακά. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Τα πρώτα συμπεράσματα είχε την δυνατότητα να βγάλει ο Γιάννης Δημητριάδης στο δυνατό φιλικό της Πέμπτης με την Ασπίδα. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και πήραν χρόνο συμμετοχής μερικοί νεαροί ποδοσφαιριστές που αναμένεται να διεκδικήσουν θέση στην βασική ενδεκάδα. Μετά την αποχώρηση του Κριεζή και του Καλτσίδη καθώς επίσης και την στράτευση των Ζλατίνη και Αρσενίου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική. Ήδη βρίσκεται σε προχωρημένη συμφωνία με έξι ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα.»

Τέλος οι περσινοί Κυπελλούχοι προχώρησαν στην ανακοίνωση των πρώτων δύο ονομάτων που τη νέα σαιζόν θα φοράνε τα «κυανόλευκα», ο λόγος για το Νίκο Πανταζίδη από την Ελπίδα Γενισέας αλλά και το νεαρού ποδοσφαιριστή του ΑΠΟ Ξάνθης Ιορδάνη Κιολεΐδη. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ηρακλής Ζυγού ανακοινώνει την απόκτηση του Πανταζίδη Νικόλαου από την Ελπίδα Γενισέας και του Κιολεΐδη Ιορδάνη από τον Α.Π.Ο.Ξ .»