Μεγάλη προσπάθεια από τον ΚΟΞ που λύγισε στο τέλος!

Με την κούραση αλλά και την έλλειψη προπονήσεων κανονική πισίνα η ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης κατέβαλε μια μεγάλη προσπάθεια αυτές τις τρείς μέρες για να καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία, όμως τόσο τα Δελφίνια Μεταμόφωσης στην πρεμιέρα όσο και η Τρίαινα Βούλας κατάφεραν να υπερκεράσουν την προσπάθεια των Ξανθιωτών και να πάρουν αυτές το εισιτήριο για την άνοδο, κερδίζοντας με 11-7.

Η ομάδα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πρίμπα έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, παρότι όλη η προετοιμασία των παιδιών του ΚΟΞ διεξήχθη στην πισίνα του Le Chalet, καθώς το Κολυμβητήριο της Ξάνθης είναι κλειστό, και στο τελευταίο και κομβικό με παιχνίδι με την δυνατή ομάδα της Τρίαινας Βούλας πάλεψαν μέχρι που έμειναν από δυνάμεις και δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό πως ο ΚΟΞ κατέβηκε στην Αθήνα με 11 κολυμβητές έχοντας από τις μικρότερες αποστολές, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Σταθάκης που έπρεπε να επιστρέψει στην Ξάνθη λόγω υποχρεώσεων.

Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερνε να κρατά χαμηλά το σκορ και να είναι κοντά, με το ημίχρονο στο 5-3 οι Ξανθιώτες στο δεύτερο μέρος κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια μείωσαν σε 6-5 αλλά στο τέλος δεν είχαν δυνάμεις να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους, έχοντας τόσο την κούραση όσο και την απογοήτευση καθώς στο 6-5 δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και με ένα λάθος έγινε το 7-5. Το τελικό 11-7 διαμορφώθηκε στο τέλος με την ομάδα της Βούλας να εκμεταλλεύεται την κούραση των Ξανθιωτών έχοντας κάνει αυτή το ρεπό της σε αντιθέση με τον ΚΟΞ που το ρεπό του θα είναι το απόγευμα που ολοκληρώνεται η διοργάνωση.

Η ομάδα του ΚΟΞ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική σαιζόν φτάνοντας μια ανάσα από την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία αποτελείται από τους Ραμαδάνογλου, Τσάκαλο, Καλαϊτζή, Ελευθεράκη, Χαμαλίδη, Χρηστίδη, Ορφανίδη, Μιχαλακίδη, Κυρατζόγλου, Παυλίδη και τον Σταθάκη. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι με τον Γιάννη Πρίμπα να δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΚΟΞ.