Φήμες για ενδιαφέρον του Άρη για τον Κάσες

Το όνομα του 28χρονου πρωην μεσοεπιθετικού του Πανθρακικού Χοσέ Μαρία Κάσες, φέρεται να ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτά που εξετάζονται για τον Αρη, που ωστόσο ακόμα περιμένει αν θα αγωνιστεί σε Β ή Γ’ Εθνική.

Οι «κίτρινοι» μέχρι στιγμής εξετάζουν αρκετά ονόματα παιχτών από την πρώτη κατηγορία και με την σχετική οικονομική άνεση που παρουσιάζουν έχουν στην λίστα τους σύμφωνα με πρωινά αθηναικά και θεσσαλονικιώτικα δημοσιεύματα αυτό του Χοσέ Μαρία Κάσες.

Θυμίζουμε ο Κάσες οποίος από την 1η Ιουλίου είναι ελεύθερος, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στον Πανθρακικό, απορρίπτοντας πρόταση των Κομοτηναίων να συνεχίσει στην ομαδα του ξαδέρφου του Ρόκα για τρίτη χρονιά.

Ο 28χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός προέρχεται από δύο «γεμάτες» χρονιές με την φανέλα των Θρακιωτών, μετρώντας 50 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με 10 γκολ και 12 ασίστ, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό, όπως και το να πειστεί να αγωνιστεί στην Φούτμπολ Λιγκ, μετά από δύο καλές χρονιές στην Σούπερ Λιγκ με τον Πανθρακικό.