Ο ΚΟΞ μετά την Σύρο νίκησε και την Κοζάνη και παίζει τελικό ανόδου με την Βούλα

Μετά την πρωινή επικράτησε επί της Σύρου, το απόγευμα ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης κέρδισε εύκολα το απόγευμα και την Κοζάνη με 12-5 και καλείται το πρωί του Σαββάτου να παίξει έναν αγώνα – τελικό για την υπόθεση της ανόδου με την Τρίαινα Βούλας.

Ωστόσο το ματς αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Πρόκειται για την πρώτη και αήττητη μέχρι στιγμής ομάδα στον όμιλο, ενώ συν τοις άλλοις, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του Νηρέα Χαλανδίου και παλιός παίκτης του ΚΟΞ Γιάννης Πρίμπας, που εκτελεί χρέη προπονητή της ομάδας, ο ΚΟΞ θα στερηθεί το Σάββατο των υπηρεσιών του Σταθάκη που οφείλει να επιστρέψει στην Ξάνθη λόγω εργασίας.

Η ομάδα της Θράκης θα ήταν με το ενάμισι πόδι στην Β’ Εθνική αν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη την Πέμπτη και στο ματς της πρεμιέρας, αλλά λύγισε στην τελευταία περίοδο από την κούραση του αυθημερόν ταξιδιού και ηττήθηκε από τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης.

Στο απογευματινό παιχνίδι της Παρασκευής με την Κοζάνη, πρώτος σκόρερ για τους Ξανθιώτες με πέντε τέρματα ήταν και πάλι ο Τσάκαλος, από δύο γκολ πέτυχαν ο Χαμαλίδης, Ορφανίδης και Μιχαλακίδης και ένα ο Ελευθεράκης. H φωτογραφια είναι από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.