Επιστρέφει Αλεξανδρούπολη για χάρη του Εθνικού ο Στέφανος Κομεσίδης!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής του βρίσκεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiSportS η ομάδα του Έβρου μετά τον Γιώργο Κριεζή από τον Ηρακλή Ζυγού απέκτησε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης τον αμυντικό του Άρη Αβάτου Στέφανο Κομεσίδη.

Ο κεντρικός αμυντικός που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, μετά από δύο χρόνια στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη για λογαριασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Οι Εβρίτες δίνουν μεγάλη βάση στην εμπειρία και την ποιότητα του «Κόμε» με τον κόουτς του Εθνικού Βουδούρογλου να δίνει το πράσινο φως για την απόκτηση του Στέφανου. Πέρα από το Άβατο ο Στέφανος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο με την Ένωση Θράκης όσο και με την ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του Εθνικού μετά από αυτή του Κριεζή με τη νέα διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να κάνει προσπάθειες κόντρα στον χρόνο να δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, ώστε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης να είναι και φέτος ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.