H επιστροφή του Μπερδελή και τα 7+13 νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Κ17 της Skoda Ξάνθη!

Ξεκίνησε εδώ και μερικές μέρες η προετοιμασία της εφηβικής ομάδας της Skoda Ξάνθη που μετέχει στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League. Η επιστροφή του Κώστα Μπεδρελή στο τμήμα, του ανθρώπου που δύο χρόνια πριν την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δίνει έναυσμα για σκληρή δουλειά στους παίκτες της ομάδας καθώς οι φιλοδοξίες και είναι υψηλές, παρότι το τμήμα την φετινή χρονιά θα είναι κατά πολύ αλλαγμένο.

Συνολικά 13 είναι τα νέα πρόσωπα στο τμήμα, με 6 μεταγραφές και 13 παιδιά που προωθήθηκαν από την Κ15 του συλλόγου. Πάμε όμως να δούμε ποια είναι αυτά τα παιδιά που θα καταρτίσουν την φετινή σαιζόν το τμήμα Κ17 της Skoda Ξάνθη.

Αρχικά να αναφέρουμε πως σε σχέση με πέρσι στο τμήμα έχουν παραμείνει οι Δημήτρης Καλογιάννης, Χρήστος Κουτσομιχάλης, Λευτέρης Μακρίδης, Δημήτρης Παπάζογλου, Χρήστος Πεταλωτής, Νεόφυτος Σαββίδης, Γιώργος Σπυριντόνωφ, Θεοφάνης Τζιβανόπουλος και ο Χασάνογλου Φεϊζή.

skoda-xanthi-k17-proothithedesΑπό την Κ15 του Ξανθιώτικου συλλόγου προωθήθηκαν όπως αναφέραμε και τους βλέπετε στην χαρακτηριστική φωτογραφία δεκατρία παιδιά, όλοι τους το 2000 γεννηθείς, μερικοί εκ των οποίων πήραν χρόνο συμμετοχής από πέρσι σε παιχνίδια της Κ17 στο τελευταίο μισό του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Κώστα Ζουρνατζίδη, τους αμυντικούς Γιάννη Τηλαβερίδη, Κυριάκο Μπαξεβάνη, Ζαχαρία Τζεβελέκη και Αλέξη Τοπουζίδη, τους αμυντικούς μέσους Βασίλη Ζώτο, Νίκο Μαλαδένη και Δημήτρη Θεοφυλάκη, Φώτη Τζεβελέκη, Συμεών Παπαστεργίου, τους δύο επιθετικούς χαφ Οκάν Σουλεϊμάνογλου και Θωμά-Γρηγόρη Ζουμπουλίδης και τον επιθετικό Δημήτρης Σταματιάδης.

skoda-xanthi-k17-neoapoktithentesΠάμε τώρα να δούμε ποια είναι τα εφτά παιδιά που απέκτησε η Skoda Ξάνθη, από διάφορες ομάδες ανα την χώρα, στην φωτογραφία βλέπετε τα έξι εξ’ αυτών μια και έλειπε ο Κώστας Τενεκές. Η ομάδα της Ξάνθης επέλεξε με ιδιαίτερη προσοχή τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει για το τμήμα Κ17 του συλλόγου, επενδύοντας σε παιδιά με προοπτική που θα τις δώσουν λύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο λόγος για τον 15χρονο κεντρικό αμυντικό Κλεάνθη Στρέφι που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Mundialito της Καβάλας, τον 16χρονο χαφ Κώστα Τενεκέ που αποκτήθηκε από την Ακαδημία του ΑΟ Βιστωνίδας ενώ από τον Ιανουάριο και έπειτα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, τον 16χρονο αριστερό μπακ Αντώνη Κιλιμτζίδη από το Πολύστυλο Δράμας, τον 15χρονο αμυντικό μέσο Δημήτρη Μελιόπουλο από τον ΠΑΟ Κουλούρας (ομάδα της Ημαθίας), τον 16χρονο επιθετικό χαφ Αλέξη Ιωσηφίδη από τον Ορφέα Χωριστής Δράμας, τον 15χρονο επιθετικό Γιάννη Ιωάννου επίσης από τον ΠΑΟ Κουλούρας Ημαθίας, και τέλος τον 16χρονο επιθετικό Πρόδρομο Αθανασιάδη από την ΑΕ Καβάλας.

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς υπό καθοδήγηση του προπονητή του τμήματος Κώστα Μπεδρελή και του γυμναστή Κώστα Προδρομίτη, ενώ ο Ξανθιώτης προπονητής θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του στις 8 Αυγούστου με την Θαλασσιά. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και άλλα φιλικά παιχνίδια με στόχο η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και καλό αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League.