Συνεδριάζει και λαμβάνει αποφάσεις το νέο ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του περασμένου Σαββάτου.

Τότε αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το πότε θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές για να συμπληρωθούν οι θέσεις του ΔΣ και των αναπληρωματικών μελών του.

Στην συνεδρίαση της Παρασκευής αναμένεται να λάβουν μέρες οι επτά ήδη εκλεγέντες (Νικολόπουλος, Αμοιράς, Στουπίδης, Χαλκίας, Μαυρίδης, Μοσχόπουλος και Παπουης) αλλά είναι άγνωστο αν θα γίνει και κατανομή αξιωμάτων, καθώς ενδεχομένως θα πρέπει να περιμένουν την εκλογή των άλλων τεσσάρων μελών για να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, πολλά είναι τα θέματα που οφείλουν να τρέξουν τον Αύγουστο οι νέοι διοικούντες. Το πρώτο και κύριο φυσικά είναι να βγουν οι προκηρύξεις των νέων πρωταθλημάτων, με βάση τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, κάτι που ίσως συζητηθεί και αποφασιστεί στην συνεδρίαση της Παρασκευής.

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι μέσα στον μήνα η ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα φιλοξενήσει στην Ξάνθη και την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών ενόψει του Ευρωμπάσκετ, διοργάνωση για την οποία θα πρέπει και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ να τρέξει παράλληλα με την ΕΟΚ και φυσικά την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τον Δήμο Ξάνθης…