ΕΠΣ Ξάνθης: Ακόμη μια αποχώρηση ομάδας, δεν κατεβαίνει η Θράκη Συδινής!

Η τέταρτη ομάδα μετά τους Ακαδημία Βιστωνίδας, Εθνικό Ολβίου και Ορφέα 2005 που δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της νέας αγνωστικής περιόδου, και δεύτερη μαζί με τον 2005 της Β’ κατηγορίας είναι η ομάδα της Θράκης Συδινής που ανακοίνωσε την αποχώρηση της.

Με ανάρτηση της στην επίσημη της σελίδα στο facebook η ομάδα της Συδινής ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να μην κατέβει η Θράκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, και να μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο ανενεργή. Η Συδινή είναι η δεύτερη ομάδα που αποχωρεί από την Β’ κατηγορία που πλέον έχει απομείνει με 14ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Mια μαύρη σελίδα γράφετε σήμερα για την ομάδα μας μιας και αποφασίστηκε μετα απο αρκετά χρόνια παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας η ομαδα που αγαπήσαμε και μας χάρισε πολλές όμορφες στιγμές να παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστων και να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της σεζον 2015-2016.εμεις απο την μεριά μας να πούμε ότι είναι κρίμα για αυτό το σύλλογο να μην έχει στήριξη απο κανέναν και να τρέχει ενας για όλους που ακούει στο ονομα Κεκιβακης Γεώργιος. να του πουμε συγχαρητήρια για ότι πρόσφερε μέχρι τωρα και μπράβο. Επίσης να πούμε συγχαρητήρια στο προπονητή που είχε την ομαδα πρωταθλήτρια στην Β2 την σεζον 2013-2014 και ηταν στο τιμόνι της ομαδας μέχρι πέρσι….ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΈΛΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.”