Μια ανανέωση και μια (ακόμα) μεταγραφή για τον ΑΟ Ορεστιάδας

Μια ανανέωση και μια επιστροφή είχαμε για τον ΑΟΟ καθώς συμφώνησε με τους κεντρικούς Χουσίδη όπως έγραψε από το Σάββατο το ThrakiSportS και ανανέωσε την συνεργασία της με τον νεαρό Πεντίδη που συμπλήρωσαν τις θέσεις των κεντρικών δίπλα στους Μίλιτς και Χήρα..

Ο Γιώργος Πεντίδης έχοντας πάρει μία πρώτη γεύση από τη Volleyleague πέρυσι, ελπίζει σε περισσότερη συμμετοχή φέτος. Ο νεαρός ύψους 2,05 κεντρικός υπογράμμισε «Χαίρομαι πολύ για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Α.Ο. Ορεστιάδας. Περιμένω την άφιξη του νέου προπονητή για να αρχίσει η προετοιμασία και θα κάνω ότι μπορώ κάτω από τις οδηγίες του, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ομίλου που συνεχίζει να με εμπιστεύεται και να με στηρίζει και ευελπιστώ χρόνο με το χρόνο να έχω όλο και περισσότερη συμμετοχή και εμπειρίες, με στόχο μία θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας».

Ο Θοδωρής Χουσίδης μετά από ένα χρόνο στη Ρόδο, όπου αγωνίστηκε στη Ρόδιων Άθλησις, επιστρέφει στα παλιά λημέρια και δήλωσε «Ο χρόνος που πέρασα στη Ρόδο, παρά τις όποιες δυσκολίες, ήταν μία καλή εμπειρία για μένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφαση του Ομίλου να με εντάξει και πάλι στην ομάδα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τη βοηθήσω από τη μεριά μου.

Πιστεύω στα νέα παιδιά, όπως ο Πεντίδης, και θεωρώ ότι κάτω από τις σωστές κατευθύνσεις μπορούν να εξελιχθούν πάρα πολύ. Το κλίμα στην ομάδα είναι φέτος ήρεμο και γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια να λειτουργήσουν όλα ομαλά. Περιμένω με ανυπομονησία την άφιξη του νέου προπονητή και των ξένων παικτών για να αρχίσει η προετοιμασία».

Τόσο ο Χουσίδης, όσο και ο Πεντίδης, αλλά και ο Γιάννης Σκαρλατίδης παραβρέθηκαν την Κυριακή στο περίπτερο του ΑΟΟ στο Φεστιβάλ του Άρδα.