ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο φιλόδοξος Παύλος Μελάς Κουτσού(+photos)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Παύλου Μελά στο εξαιρετικά βελτιωμένο γήπεδο του Κουτσού υπο τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Παναγιώτη Καμαράκη και του γυμναστή της ομάδας Ερσάν Καντουχάρ.

Η πολύ φιλόδοξη ομάδα του Παύλου Μελά που την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης την φετινή χρονιά παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξη, με τη νέα διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο του συλλόγου Πάνο Θεοφυλάκη σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας να δημιουργούν ένα πολύ δυνατό σύνολο με στόχο το ωραίο ποδόσφαιρο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω προπονητής της ομάδας θα είναι ο πολύπειρος Παναγιώτης Καμαράκης που θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Ερσάν Καντουχάρ. Η ομάδα του Παύλου Μελά ήδη έχει ολοκληρώσει 10μεταγραφές ενώ αναμένονται ακόμη 6 μεταγραφές τουλάχιστον για την ολοκλήρωση του ρόστερ της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Παύλος Μελάς ήδη έχει αποκτήσει τους τερματοφύλακας Πέτρο Τσικάκη από ομάδα της Ροδόπης και τον Παναγιώτη Πανίδη από την Ακαδημία της Βιστωνίδας. Τους αμυντικούς Σταύρο Κανατσίδη από τον Ορφέα 2005 και Θωμά Κωνσταντινίδη από τον Άρη Πετεινού. Τους μέσους Λάζαρο Καλτσίδη από Ηρακλή Ζυγού, Σταύρο Κουμψάκη από Ορφέα 2005, Χρήστο Λαζαρίδη από Άρη Αβάτου, Γιάννη Δάρδα από Εχίνο Σπόρ.

Ενώ απέκτησε και τον Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού από τα Σήμαντρα, μετά την περσινή εξαιρετική του σαιζόν στο Κουτσό οπού αγωνίστηκε με την μορφή του δανεισμού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Παύλου Μελά αλλά και τη νέα εικόνα του γηπέδου του Κουτσού και τον αποδυτηρίων του συλλόγου.