Γ’ Εθνική: Μεταγραφικά “μπαμ” του Σουφλίου με δυο τερματοφύλακες!

Ο Έβρος Σουφλίου δεν άφησε αναπάντητη τη φυγή του τερμάτοφύλακα Βαγγέλη Παπαδόπουλου και … έκλεισε άμεσα δυο μεταγραφές για τη θέση “1”!

Συγκεκριμένα όπως μας ενημερώνει το sportisthrakis, προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας ακόμα δύο αξιόλογοι νεαροί γκολκίπερ o καβαλιώτης Γρηγόρης Λουκίδης και ο εβρίτης Γιάννης Θυμνιανίδης και έτσι με τον Μπινόπουλο έκλεισε την τριάδα κάτω από τα γκολ ποστ του ο Έβρος Σουφλίου. Τόσο ο Λουκίδης όσο και ο Θυμνιανίδης βρέθηκαν στα γραφεία του Έβρου και υπέγραψαν την νέα τους συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου.

Ο 20χρονος Θυμνιανίδης (13-3-1995) έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην ομάδα του Σουφλίου και συγκεκριμένα το 2013, και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ-20 του Πανθρακικού και το 2014-15 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ξεκίνησε το 2008 από το παιδικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, το 2009 πήγε στα Κ15 του Παναθηναϊκού, το 2010 στον ΑO Καππαδοκίας, τη σεζόν 2011-12 στα Κ17 της Ξάνθης, το 2013 στο Σουφλί, και την περσινή σεζόν 2014-15 στα Κ20 του Πανθρακικου όπου υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά φέτος έμεινε ελεύθερος.

Ο Λουκίδης, είναι 21 χρονών (24-10-1994) και μετράει ήδη 15 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στα γήπεδα. Ξεκίνησε μόλις 5 χρονών, στην Ακαδημία του Άρη Ζυγού Καβάλας και στα 16 του χρόνια, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, υπογράφοντας με την ΠΑΕ Καβάλα, ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Στους Αργοναύτες, έμεινε τέσσερα χρόνια, παίρνοντας πολλά ματς με την ομάδα της Κ-20 της Καβάλας. Πρόπερσι έπαιξε στο Α΄τοπικό Δράμας, στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και εκείνο το καλοκαίρι πήγε δυο μήνες σε καμπ τερματοφυλάκων της Ιταλίας, με παιδιά απ’ όλο τον κόσμο. Πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία σε καμπ στη Δράμα, υπό την επίβλεψη του Θεόδωρου Κάντα προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού. Ο Λουκίδης, έφτασε στο κατώφλι της βουλγάρικης Λιούμπιμετς, ομάδας Α΄ Εθνικής, στην οποία δοκιμάστηκε αλλά τελικά δεν παρέμεινε και πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανηλειακό και τον Πιερικό.