Θρακιώτης δήμαρχος έχασε παρά ένα νούμερο τα εκατομμύρια του Τζόκερ αλλά πήρε τουλάχιστον 2.500 ευρώ!

Το δελτίο Τζόκερ που έπαιξε την περασμένη Πέμπτη Δήμαρχος του Έβρου, λίγο έλειψε να τον κάνει εκατομμυριούχο.

Για ένα μόλις νούμερο (έπαιξε 13 ενώ βγήκε το 33), θα ήταν ο μοναδικός σούπερ νικητής και θα έπαιρνε τα 5,5 εκ. ευρώ.

Αυτό αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το εβρίτικο site toscandalo, επισημαίνοντας μάλιστα ότι έκανε και σχετικές δηλώσεις στους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με αυτές, αν κέρδιζε, ένα σημαντικό ποσό θα το έδινε στο Δήμο για την εξόφληση υποχρεώσεων που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια.

Ποιος είναι δεν αναφέρεται, αλλά αφού μιλάμε για δήμαρχο και έχουμε πέντε όλους κι όλους Δήμους στον Έβρο, μπορείτε να κάνετε τις υποθέσεις σας.

Αλεξανδρούπολης; Ορεστιάδας; Σουφλίου: Διδυμοτείχου; Σαμοθράκης; Διαλέγετε και παίρνετε – και έχετε 20% πιθανότητες να πέσετε μέσα.

Το άλλο που δεν αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ότι προφανώς ο δήμαρχος της ιστορίας μας κέρδισε έστω το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.500 ευρώ.

Αφού παρά ένα νούμερο θα κέρδιζε τα εκατομμύρια και δεν έπιασε το 33, πάει να πει ότι ήταν ένα από τα 55 συνολικά δελτία που έπιασαν το 4+1 και κέρδισαν από δυόμισι χιλιάρικα.

Όχι κι άσχημα κύριε Δήμαρχε, έτσι δεν είναι; Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Τζόκερ είχε και την περασμένη Πέμπτη τζακ ποτ, και την Κυριακή που ακολούθησε και έφτασε να μοιράζει στην αποψινή κλήρωση 7,5 εκατομμύρια ευρώ…