Ανακοινώνει τον κεντρικό Αλέξανδρο Χήρα από την Λαμία η Ορεστιάδα

Παίκτης της Ορεστιάδας θα πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας ο οποίος αφήνει την Λαμία και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βόρειου Έβρου.

Με την φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά σύμφωνα με το volleyplanet, ο Αλέξανδρος Χήρας (ΦΩΤΟ myplayer), ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και θα αποτελεί μέλος στο ρόστερ των «πράσινων» τη νέα χρονιά.

Την περσινή χρονιά ο Χήρας αποτελούσε βασικό κεντρικό της Λαμίας είχε μια γεμάτη χρονιά καθώς συμμετείχε στα 15 από τα 22 παιχνίδια της ομάδας του και 44.09% αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

O κατερινιώτης κεντρικός έχει ύψος 1.98 και  στο παρελθόν εκτός της Λαμίας έχει αγωνιστεί στον Αρχέλαο, στον Ζαφειράκη Νάουσας, στον Κόροιβο Αμαλιάδας και  στον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Την ίδια ώρα οι «πράσινοι» αναζητούν τα τελευταία κομμάτια για να συμπληρώσουν το πάζλ του φετινού ρόστερ καθώς αναζητούν έναν ακόμη ακραίο και έναν πασαδόρο, με τους παίκτες να έχουν ήδη εντοπιστεί και να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.