Επιστρέφει στα Κ17 της Skoda Ξάνθη ο Κώστας Μπεδρελής!

Στον πάγκο του τμήματος Κ17 της Skoda Ξάνθη θα κάθεται ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ20 της Θρακιώτικης ΠΑΕ Κώστας Μπεδρελής, μετά από κοινή απόφαση των ιθυνόντων του συλλόγου και του Ξανθιώτη προπονητή.

Ο Μπεδρελής που με αυτόν στην καθοδήγηση την προπέρσινη σαιζόν η Κ17 της Ξάνθης κατέκτησε το πρωτάθλημα θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τερζανίδη στον πάγκο της Κ20, με τον Ξανθιώτικο σύλλογο να είναι σε αναζήτηση προπονητή για το τμήμα Κ20, εν όψει και της επίσημης πρώτης της ομάδας Νέων του συλλόγου την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Το βιογραφικό του Κώστα Μπεδρελή:

Ο Κώστας Μπεδρελής γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1974 στην Ξάνθη και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Έπαιξε με μεγάλη επιτυχία σε ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης όπως στον Εθνικό Ολβίου, στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τη Δόξα Ξάνθης. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα παίδων της Skoda Ξάνθη όπου την σαιζόν 2004-2005 πανηγύρισε την άνοδο από τη Β! Τοπική Κατηγορία στη Α!

Η καλή του δουλειά επιβραβεύεται και από το καλοκαίρι του 2005 βρίσκεται στα ΤΕΠ ως άμεσος συνεργάτης των προπονητών. Από το καλοκαίρι του 2010 έως το 2012 ήταν προπονητής της ομάδας Νέων της Skoda Ξάνθη ενώ τις επόμενες δύο σαιζόν ήταν στην Κ-17 με την οποία το 2014 πανηγύρισε την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στην ηλικία των Εφήβων και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Την περσινή σαιζόν ο Μπεδρελής ήταν στον πάγκο της Κ20 οδηγώντας την στην 6η θέση.