Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη και τα 4+3 φιλικά!

Έγινε γνωστό από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Θρακιώτικης ομάδας, επιβεβαιώνοντας το πλήρες ρεπορτάζ του ThrakiSportS από τις 21 Ιουνίου(Θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ έγιναν γνωστά και τα 7 φιλικά που θα δώσει η Ξάνθη στην διάρκεια της προετοιμασίας της με αντιπάλους επι Βουλγαρικού εδάφους την Αλβανική Τεούτα, την Αρμένικη Γκαντζασάρ και τον Πλατανιά Χανίων. Ενώ στην Ελλάδα η Ξάνθη θα αγωνιστεί εκτός με Πανσερραϊκό και Βέροια, ενώ θα υποδεχθεί τους Ηρακλής και Πανθρακικό.

Αναλυτικά:

Στο Pravets της Βουλγαρίας και στις άριστες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου RUI Pravets θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μεταβούν στην Βουλγαρία στις 13 Ιουλίου και θα παραμείνουν μέχρι τις 24 Ιουλίου. Στο διάστημα της παραμονής της στη γειτονική χώρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου (18:00) με την KF Teuta στην Σόφια (Tsarsko Selo), την Δευτέρα 20 Ιουλίου με αντίπαλο την ομάδα FC Gandzasar στο ίδιο μέρος και ώρα και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Pravets (18:00).

Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν θα συνεχιστεί στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της ξανθιώτικης ΠΑΕ και στο ξενοδοχείο «Le Chalet». Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο Le Chalet από τις 3 έως τις 8 Αυγούστου.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας η SKODA ΞΑΝΘΗ θα δώσει τα εξής φιλικά:
1 Αυγούστου: Πανσερραϊκός – SKODA ΞΑΝΘΗ
5 Αυγούστου: Βέροια – SKODA ΞΑΝΘΗ
8 Αυγούστου: SKODA ΞΑΝΘΗ – Ηρακλής
14 Αυγούστου: SKODA ΞΑΝΘΗ – Πανθρακικός