Ο απολογισμός των 2 εβδομάδων του Summer Camp της Ολυμπιάδας Κομοτηνής

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε η δεύτερη εβδομάδα του Summer Camp της Ολυμπιάδας Κομοτηνής για παιδιά 5 – 12 ετών , με τους διοργανωτές να πηγαίνουν ολοταχώς για την τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να αισθάνεσαι σαν μικρό παιδί, έστω και για λίγα λεπτά, να ξεχνάς τις έννοιες και τα μεγάλα διλήμματα της ζωής και να ξεγελάς τον χρόνο. Οπως στην «Ολυμπιάδα Κομοτηνής» αυτές τις ημέρες όπου δεκάδες μικροί μας φίλοι περνούν αξέχαστες στιγμές χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν από την πόλη και τους γονείς τους.

Η δεύτερη εβδομάδα του Summer Camp της Ολυμπιάδας Κομοτηνής για παιδιά 5 – 12 ετών ολοκληρώθηκε και πάμε ολοταχώς για την τρίτη! Και αυτό που συμβαίνει κάθε μέρα στους χώρους του συλλόγου μας δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε καν με φωτογραφίες καθώς ορισμένες ώρες οι γονείς είναι περισσότεροι από τα παιδιά!

Περάστε μία βόλτα από τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπιάδας» κάθε πρωί και θα καταλάβετε γιατί μεγάλοι και μικροί έρχονται αλλά δεν θέλουν να φύγουν!

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους υπεύθυνους της “Ολυμπιάδας Κομοτηνής” για περισσότερες πληροφορίες είναι 25310 71677 & 6937 129709 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mpsolympiada@gmail.com.

Σας περιμένουμε!»