Photos: Ξεκίνησαν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στον Πανθρακικό

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται πλέον σιγά σιγά οι παίκτες της ομάδας, αφού από σήμερα άρχισαν να περνούν από εργομετρικές κι ιατρικές εξετάσεις σε γκρουπ.

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Αθανασιάδης, Χασομέρης, Ψάλτης και Χελιδώνης, που αποτέλεσαν το πρώτο γκρουπ, βρέθηκαν στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κι υπό την επίβλεψη του επίκουρου καθηγητή Ηλία Σμήλιου πέρασαν από εργομετρικές δοκιμασίες, για να αξιολογηθούν βασικοί παράμετροι της φυσικής τους κατάστασης, ενόψει της έναρξη της περιόδου προετοιμασίας, αλλά και για να αντληθούν στοιχεία χρήσιμα για το σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος. Παράλληλα, έκαναν και τις αναγκαίες ολοκληρωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Μαζί με τους παίκτες στα ΤΕΦΑΑ βρέθηκαν ο προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, κι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χάρης Μαυρομάτης. Τις επόμενες ημέρες, αντίστοιχα, σε εργομετρικά κι ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με δεδομένο πως για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της φετινής σεζόν.