Κρεμάει τα παπούτσια του και αναλαμβάνει προπονητής στην Άνθεια ο Μιχάλης Φλώρος!!!

Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πρώην πάιχτης της Ξάνθης, Μιχάλης Φλώρος, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει την προπονητική, αναλαμβάνοντας την Ένωση Άνθειας – Αρίστεινου που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που έκανε πλούσια καριέρα στα ΤΕΠ Ξάνθης, ΠΑΕ Θράκη, Καλαμάτα, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Έβρο Σουφλίου και ήταν αρχηγός στην επιστροφή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ΄Εθνική αλλά και στην πρώτη παρουσία του σε αυτήν την κατηγορία μετά από δύο δεκαετίες, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών και να αναλάβει ως προπονητής στην Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου, από την οποία και ανακοινώθηκε.

Έτσι μια νέα σελίδα ανοίγεται για τον Μιχάλη Φλώρο στα γήπεδα (η φωτογραφία της Παναγιώτας Τσικάκη είναι από φετινό αγώνα του Εθνικού), αυτή την φορά από την θέση του προπονητή, αν και δεν είναι απίθανο να αγωνίζεται και σε κάποια παιχνίδια. Ο νέος προπονητής των περυσινών φιναλίστ του κυπέλλου και δευτεραθλητών του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου στις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του πόστο δήλωσε στο radioevros.gr και τον Δημήτρη Μηλίκα:

“Μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου στην οποία ελπίζω να μπορέσω να αντεπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά,το σίγουρο είναι ότι έχω όρεξη να δουλέψω. Η ομάδα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Α΄κατηγορία και να θέσει υψηλούς στόχους. Θα γίνουν κάποιες σημαντικές προσθήκες και είμαι πεπεισμένος πως φέτος θα είναι καλύτερη η χρονιά για όλους μας”.